Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Kultakipon metsästys

 1  2  3  4  5  6  7  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 15.05.2019
17:50
Otsikko: RP. Kultakipon metsästys
EDWARD

Naperon kartano lensi mereen, kun oli sillä tarpeeksi kehuskellut ja haistatellut menemään ja sen jälkeen saimme taitajat veneeseen. Kiddin ei tosin tarvinnut kuin käskeä omaa vankiaan liikkumaan ja tämä osasi mennä itse. Tajuttomat nyt eivät toki osanneet ja kartanonapero yritti olla vaikea, mutta lopulta hänkin joutui tyytymään osaansa ja päätyi veneeseen. Matkaan päästiin, mutta pitkälle ei keretty, kun kartanonapero alkoi valittamaan veneestä ja laivasta tai lähinnä siitä, että jonnekin muualle olisi pitänyt kidnapata. No se ei valitettavasti ollut mahdollista. Jin kuitenkin ehdotti, että saisi napero toki uidakin, jos välmättä tahtoi. Sokeana se ei varmaankaan onnistuisi ja vaikka osaisikin uida, niin tuskin määränpäähän asti pääsisi ennen draagista hukkumista ja sitten pitäisi taas saada yksi taitaja lisää. "Oikeastiko?" napero kuitenkin kysyi jo ihan innoissaan asiasta.

No, mutta laiva alkoi pian näkymään(?), joten onneksi ei ollut pitkä matka enää ja pian pääsimmekin laivan kylkeen(?). Nousin varovasti seisomaan mahdollisimman tukevasti, ettei vene keikkuisi miten sattuisi. Yritin seuraavaksi nostaa sen oman vankini ylös ja olalleni ja kun taitaja oli kyydissä eikä onneksi ollut mikään hervoton läski vaan lähinnä luuta ja nahkaa, joten onneksi kuljettaminen ei ollut hirveän vaivanloista. Astelin laivan rungon lähistölle ja lähdin sitten siitä kiipeään laivaan. "Ylös siitä", Kidd komensi omaa vankiaan, koska hänen vankinsa oli ainoa, joka kykenisi kiipeämään itse laivan kyytiin.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com