Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 11.01.2019
06:37
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
MASAMUNE

Kyllä Masamune sen tiesi, että oli ollut lapsellista sabotoida tahallaan kisaa, mutta toisaalta Nanakuman ihan oma häpeä. Koko kisan idea oli se, että hän neuvoi ja ohjasi ja vahti, mitä muut ryhmässä tekivät, joten hänen olisi kyllä pitänyt huomata ja estää moinen, eli hän hävisi ihan ansaitusti. Ja Nanakuman voitto olisi ollut varmasti lopputulokselta ihan yhtä katastrofaalinen. Masamunesta molemmat voisi pistää pihalle tappamaan toisensa ja se kumpi selviäisi, saisi jäädä. Kai sen nyt heistä näki, etteivät he täällä molemmat pärjäisi ja sama peli jatkuisi. Siksi hän ei ollut jaksanut puuttua tappeluunkaan, koska siitä saisi vain itse turhaan veitsestä ja mitään hyötyä siinä ei ollut. No Anastasia oli lopettanut turhuuden taiston jäädyttämällä, ja Nanakumaa vitutti. Rokuro taisi jo tulla tolkkuihinsa ja oli aika heikossa hapessa, joten Masamune auttoi tämän jäistä, koska paikalla ei ollut ketään vedentaitajaa, joka ei olisi ollut jäässä, eikä tulentaitajaakaan. Kyllä se sähkölläkin toimi, kun oli varovainen, ettei vahingossa antaisi mitään sähköshokkihoitoa tai molemmat kuolisivat saman tien. Etenkin kun sähkö ja vesi nyt eivät yleensä olleet mikään hyvä yhdistelmä, joten piti varoa ja vain saada aikaan riittävästi lämpöä jään sulattamiseen.

Yuri tuli epäonnekseen keittiöön käymään ja kauhistui näkyä. No aika kauhistus se olikin, etenkin siitä, joka sen joutuisi siivoamaan. Ja ei, se ei olisi kyllä Masamune. Nanakuma alkoi sitten valittaa, että Rokuron terveyskin meni hänen edelleen. Takaisin jostain syystä tullut Ichiro yritti saada tätä käyttäytymään, mutta huonolla menestyksellä. ”Rokuron kunto on selvästi huonompi ja Rokuro ei näytä siltä, että hyökkäisi heti veitsi ojossa taas kimppuusi, kun vain irti pääsee, toisin kuin sinä, joten suu suppuun ja lopeta se valitus.” Masamune sanoi samalla kun Saeryos hoiti Rokuron vammoja kuntoon. Lopulta Nobuyuki halusi kriisipalaverin ja karkotuksen kummallekin tai ainakin toiselle. Rokuro kauhistui, että eihän hän nyt voinut mihinkään lähteä, kun hänellä oli lapsiakin. Nanakuma ilmoitti, että oli hänellekin lapsi tulossa. ”Oletko edes varma, että se on sinun?” Masamune kysyi, koska uskalsi hieman epäillä, että Nanakuma oli Anan kanssa vielä edes kädestäpitelyvaiheessa. Hänhän oli niin kiinni Nobuyukissa. ”Kehtaat epäilläkin, minä oikein minua pidät?” Ana sanoi, mutta ei kyllä näyttänyt kauhean viattomalta. ”No sinun pitää toivoa, että saat muut olemaan puolellasi, mutta olisit miettinyt sitä, ennen kuin laitoit Rokuron tappamisen perheesi edelle.” Nobuyuki sanoi todella tunteettomasti, mutta todennäköisesti Nanakuma saisi lähtöpassit, koska Rokuro nyt oli aika syytön siihen, että Nanakumalla oli pakkomielle tappaa hänet.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com