Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 11.01.2019
17:18
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
ROKURO

Nanakuma raivosi kuin viimeistä päivää sen jälkeen, kun Anastasia oli iskenyt meidät jäihin keittiön lattialle. Kuulokin oli mennä, koska olin harmillisen lähellä Nanakumaa eikä poispääsy ollut näköjään vaihtoehto. Tosin päässäni alkoi jonkun ajan jälkeen heittämään, koska olin menettänyt verta jo jonkin verran kyljessäni olevan haavan takia, koska Nanakuma oli siihen sen veitsen tökännyt ja minä olin tyhmänä ottanut sen pois siitä. Mutta sillä hetkellä ei olisi ollut muitakaan aseita lähellä, jolla puolustautua, joten oli pakko. Olisin kuolleena, jos en olisi saanut mitään puolustukseksi. Mutta keittiöön tunki näköjään lisää porukkaa ja sitten oli Ichiro ja Yurikin paikalla. Seuraavaksi Masamune alkoi säätämään jotain sähköllä ja no sähkö ja vesi eivät olleet kyllä kovinkaan hyvä yhdistelmä, mutta kaikeksi onnekseni en saanutkaan shokkihoitoa ja pääsin pois jäästä, minkä jälkeen Saeryos pääsi hoitamaan vammojani... taas kerran. Nanakuma tietenkin närkästyi tästä ja nythän henkeni oli arvokkaampi kuin hänen. Tosin sitten tapahtui selvästi ihmeiden ihme, joka veti hiljaiseksi ja löi ällikällä jopa minutkin, koska Masamune avasi suunsa puolustaakseen minua Nanakumalta... ikään kuin. Tai sitten hän halusi vaan Nanakuman olevan hiljaa ja se näytti tehoavan, koska Nanakumalla ei ollut asiaan mitään sanottavaa.

Tosin seuraavaksi puhuttiinkin jo ihan jostain muusta. Nimittäin kokouksesta, jossa pitäisi päättää minun ja Nanakuman kohtalosta, että kumpi karkotettaisiin vai pitäisikö molemmat karkottaa. Se tuli täysin puskan takaa enkä ollut odottanut moista ja mihin muka voisin lähteä? Minulla oli lapsia kuitenkin. No Daisuken äiti oli haudassa kyllä jo, mutta Sayurin äiti eli kuitenkin ja Sakuran kanssa nyt en lähtisi yhtään mihinkään. Ja millä minä yksinäni jossain huitsin nevadassa muka yksinhuoltajaa leikkisin, kun ei Sakurasta ollut äidiksi? Mutta sitten Nanakuma puolustaitui sillä, että hänelle oli syntymässä lapsi, koska Anastasia oli paksuna, minkä jälkeen Masamunea kiinnosti oliko lapsi edes Nanakuman. "No kenen muunkaan muka?!" Nanakuma parahti siihen. Anastasi puolestaan sanoi tähän, että kehtasi Masamune epäillä häntä ja kyseli minä oikein piti naista. Ei Anastasia tosin hirveän vakuuttavalta näyttänyt, että mistä tietäisi vaikka lapsi olisikin jonkun naapurin? Ei sillä, toki se voisi yhtälailla olla myös Nanakuman. Lopuksi Nobuyuki sanoi, että Nanakuman pitäisi vaan toivoa saavansa tarpeeksi ääniä puolelleen, mutta olisi miettinyt tilannettaan vähän aiemmin. "Ei noin voi tehdä! Ei vaan voi! Epäreilua! Haluan olla osa lapseni elämää ja minne muka luulette minun menevän, jos... tai kun joudun lähtemään?!" Nanakuma jatkoi. Yuri näytti puolestaan siltä, että alkaisi itkemään ihan kohta ja Ichiro ei selvästi ollut varma, mitä mieltä asiasta pitäisi olla. "Kiitos... Taas kerran", kiittelin Saeryosta, kun hän sai parannushommat hoidettua.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com