Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 14.03.2019
20:30
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
ROKURO

Ilta sujui ihan rauhallisesti siihen asti kunnes Gennosuke tuli tivaamaan Hyoman sijaintia ja kun sai sen, niin siitäkin piti valittaa. Eikä aikaakaan, kun yläkerrassa alkoi mekkala Yukimuran saapuessa naisineen samaan aikaan takaisin. Pian naisia tuli paikalle huutaen ja alastomana vähän enemmän ja kaikki Yukimuran kimppuun huutaen yhtä aikaa ja mistään ei kukaan saanut selvää. Lopulta selvisi, että naiset puhuivat jostain hullusta miehestä, mutta ei ollut kyllä tietoakaan, että kenestä. Siis siihen asti kunnes se hullu mies eli Gennosuke saapui yleisiin tiloihin Hyoman kanssa toimittaen tämän tukipaalua. Yukimura kuitenkin sanoi vain, että eihän tässä nyt mistään hullusta miehestä ollut kyse vaan Gennosukesta, kunnes seuraava naisista selitti jostain demonisilmistä. Että sellaista...

Demonisia silmiä ei kuitenkaan keretty pohtimaan sen enempää, kun kapakan etuovi aukesi sellaisella voimalla, että hyvä kun ei ovi pudonnut paikoiltaan pois. Mutta ei siinä, koska sitten meitä syytettiin jo murhaajiksi tai vähintäänkin murhaajan avustajiksi. Sitä ennen tosin Ichiro ja Zelfakin olivat päässeet paikalle. Yukimura putosi kuitenkin heti kärryiltä ja Zelfa pohti helvettiä. Paikan omistaja jatkoi seuraavaksi futoniin, jossa oli ruumis ja jatkoi vielä, että vessaan oli teurastettu joku ja murhaaja oksentanut sinne ja vieläpä miehen lempivessaan. Ai, hänellä oli sellainenkin? No ei kaikilla vaan ollut, mutta mikäs siinä. Yukimura oli kyllä katsonut minua futonikohdassa, mutta ei, kyllä tämä nyt oli Raizon tekosia. Mutta koska muut eivät kysyneet todisteista, niin päätin itse kysyä, että oliko sellaisia edes. No oli niitä, mutta mies ei avannut asiaa. "Etkö voisi mitenkään tarkentaa?" Ichiro kyseli mieheltä. "No ne on vessassa, menkää katsomaan itse!" mies huusi. "Okei, myönnän... Se oksennus oli minun, mutta ketään en ole murhannut. En vaan kerennyt vessaan asti ihan kunnolla huonon olon takia", Gennosuke ilmoitti seuraavaksi. "Murhaaja!" mies huusi siinä kohdassa ja osoitti Gennosukea. "Ilmankos pimitit tietoa siitä häiskästä, joka käveli futoni kainalossa pois täältä!" mies jatkoi taas.

Se minun ja Masamunen seurassa ollut nainen kuitenkin yritti rauhoittaa miestä, että olimme olleet hänen seurassaan koko ajan ja mies vaan oli juonut liikaa. "Pötyä, minä en juo työaikana mitään eikä tuo ripsienräpsyttäjä kyllä ole ollut! Hän oli mukamas huorissa, mutta olikin murhaamassa oikeasti jotain viatonta raasua vessani lattialla ja vielä oksensi sinne!" mies mesosi. "Eiköhän tämä ole vaan väärinkäsitystä kaikki. Tilanne tuskin on niin paha miltä se näyttää ja kuulostaa", totesin asiaan. "Älä puutu tähän ruipelo! Sinäkin olit mukana, kun puolustelet vaan porukkaasi!" mies ärjyi. Tosin sitten yksi vartijoista alkoi puhumaan jostain juoppolallilta ja osoitti Yukimuraa Yukimuran tajuamatta asiaa ensin. Mutta kun sitten tajusi, niin kyselin vaan, että mitä Yukimura oli oikein kerennyt tekemään... joskus, mutta ei ilmeisesti ainakaan tappamaan ketään ja jos jotain hän olisikin tehnyt, niin se olisi sitten vahinko. Niinpä tietenkin oli. "No ei kyllä mene läpi! Hänkin oli mukana!! Ne oli kaikki mukana!!" ukko melkein jo riehui. "En tarkoittanutkaan, että tässä kukaan olisi ketään tappanut", totesin kuitenkin. "Tuo hempukkahuorakin (Kichiya) oli mukana ja tuossa toinen (Kasumi)!! Ahaa!! Tuo huora oli tuon demonimurhaajan kanssa samassa juonessa mukana! Ne tappoi sen jonkun ja murhaaja oksensi lattialle!! Sitten murha-avustaja kävi pöllimässä futonin ja hävitti todisteet futonirullan mukana!! PERKELE!!" mies raivosi ja mesosi ja yritti selvästi todistella jotain. "Menkää vaikka katsomaan sitä verioksennussotkua!" mies huusi vartijoille ja huitoi vessan suuntaan. Pari vartijaa lähtivät ilmeisesti katsomaan tilannetta ja pari jäi yleiselle puolelle jököttämään.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com