Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 15.03.2019
10:20
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
KASUMI

Gennosuke oli jossain kohtaa lähtenyt tarkastamaan jotain asiaa, kun hänen olonsa oli parantunut. Kasumi lähti siinä kohtaa myös, koska hänellä oli töitä, eikä hän nyt tänne voinut jäädä ihmettelemään, vaikka mieli kyllä teki. Hän oli sitten käynyt kuskaamassa tyhjiä astioita keittiön puolelle ja kun hän palasi sieltä, niin johan oli salissa melua. Omistaja vaahtosi jostain murhista ja lempivessastaan ja syytti asiakkaita vessansa turmelemisesta. Kasumi seisoi vain keittiön oven suussa ja ihmetteli, että oli taas ongelmat. Kichiya yritti rauhoittaa omistajaa, joka oli raahannut talon täyteen vartijoita, että ei kukaan asiakas olisi ehtinyt murhata ketään, mutta Gennosuke ei ainakaan ollut, koska oli nyt murhaaja, kun myönsi oksentaneensa miehen vessaan. ”Ettet vain itse olisi murhannut jotain viatonta raukkaa, jonka luulit oksentaneen lempivessaasi ja yrität nyt vain vierittää syyn muiden niskaan?” Kichiya syytti seuraavaksi, mutta olikin seuraavaksi hempukkahuora ja mukana murhassa. ”Aivan, kuinkas muuten.” Mies totesi silmiään pyöräyttäen.

Sitten vauhkoontunut baarinomistaja osoitti Kasumia, että hänkin oli murhassa mukana, koska suunnitteli demonimurhaajan kanssa murhaa. ”Onpa typerä väite.” Kasumi totesi tympääntyneesti oven suusta eikä jaksanut käsittää, miten tässä taas oli käynyt näin. Osa vartijoista oli mennyt tutkimaan sitä kovan onnen vessaa ja osa jäi ihmettelemään tätä hullunmyllyä tänne. ”Aivan, tuo on se etsintäkuulutettu Sanada joka kuuluu siihen linnan vallanneeseen hirviöporukkaan ja käytti jotain noitavoimia ja hypnotisoi meidät kun yritimme pidättää hänet silloin joku aika sitten!” Se yksi vartija muisti ja osoitti yhtä miestä, joka oli naislauman ympäröimä. ”Hupsista… sanoinhan, että se oli vahinko.” Mies totesi hoksatessaan, että oli jäänyt kiinni jostain aikaisemmasta rötöksestään. Kasumi nyt ei yllättynyt, koska oli vaistonnut koko porukan yliluonnollisiksi muutenkin, mutta muut naiset näyttivät aika säikähtäneiltä ja ottivat etäisyyttä. Sitten yksi lähellä oleva kollega osoitti Kasumia aika järkyttyneenä. ”Kasumi kuuluu tuohon friikkiporukkaan myös, olen aina sanonut, ettei tuo kummajainen voi olla ihminen!” Nainen kiihkosi. ”No olipa kiltisti sanottu… Itse huumasitte viattoman asiakkaan, ei sekään kovin laillista ole.” Kichiya puolusteli. ”Olet ihan yhtä friikki itsekin, joten tietenkin puolustelet kaveriasi!” Yuki jatkoi paasaustaan. No toki he olivat Kichiyan kanssa tekemisissä paljon, koska olivat molemmat yliluonnollisia ja tiesivät sen, joten tietenkin he pitivät yhtä.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com