Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 15.03.2019
13:40
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
ICHIRO

Ei tarvinnut kuin alakertaan päästä takaisin, niin johan sen jälkeen alkoi tapahtumaan, kun kapakkaan ryntäsi vartijoita ja paikan omistaja syytti meitä murhasta. Murhasta, joka tapahtui hänen lempivessassaan ja murhaaja oli teurastanut uhrinsa sinne ja antanut vielä ylenkin. En ymmärtänyt kyllä, miksi yksikään murhaaja olisi antanut vielä ylen rikospaikalleen, mutta meitä oli tässä maailmassa toki moneen junaan. Toiseksi en ymmärtänyt sitäkään, että miksi kukaan meistä nyt olisi tullut murhaamaan tänne ketään, koska kellä muka oli niin kova kiire jäädä kiinni? Kaikilla näytti kuitenkin menevän aika lujaa ohi äijän selitykset ja syyttelyt. Syyttelyt ilman minkäänlaisia todisteita olivat naurettavia ja lopulta ukko vain väitti, että todisteita oli kyllä, mutta ei avannut sitä. Erikseen kysyttäessä todisteet löytyi ainoastaan vessasta, jota pari vartijaa lähtivät katsomaan. "Ja sinulla ei siis ole mitään muuta todistetta tästä murhasta kuin sotku vessassa?" kyselin seuraavaksi. "Tietenkin on, avustaja pölli futonin, jonka sisällä oli ruumis", mies totesi. "Ja kukahan tämä futonivaras sitten oli?" kysyin seuraavaksi. "En minä tiedä, kun en kerennyt näkemään kasvoja. Joku musta pitkäletti se oli", mies totesi eli todennäköisesti Raizo, joka ei edes näyttänyt olevan paikalla. Kamanosukekin puuttui.

Tosin seuraavaksi pari vartijaa äkkäsivät Yukimuran ja siinä sitten pohdittiin, että mitähän Yukimura nyt oli tehnyt ja ei ilmeisesti mitään. Rokuroakin kiinnosti, mutta mitään ei oikein irronnut. Tämän jälkeen puhuttiin jo jostain demonimurhaajasta, joka ilmeisesti oli Gennosuke. Sitten ukko alkoi syyttämään ties ketä ilman mitään perusteluja tai pitäviä todisteita, kunnes yksin paikan huorista keksi syyttää paikan omistajaa syylliseksi, kun omistaja oli syyttänyt kyseistää huoraa myös syylliseksi. Ukko ei kuitenkaan suostunut moiseen ja sitten syytettiin jo jotain toista huoraa. Sitä huoraa, joka oli ollut Gennosuken seurassa, joten totta kai huora oli osallisena murhassa, kun Gennosuke nyt oli saanut jonkun demonimurhaajan maineen yhdessä hujauksessa. Ei sekään huora halunnut sisäistää syytöstä, mikä oli ihan ymmärrettävää, koska oikeita todisteita ei ollut mistään. Mies olisi voinut murhata vessaan itsekin jonkun, jos sinne nyt edes oli oikeasti murhattu ketään. No sitä ne kaksi vartijaa olivat menneetkin katsomaan.

Tosin sitten yksi niistä vartijoista muisti taas Yukimuran ja ihan nimeltä tai sukunimeltä ja sen mitä kaikkea Yukimuran rikosrekisteri sisälsi. Rokuro katsoi Yukimuraa siinä kohdassa hieman hämmentyneen näköisenä, kun vartijat puhuivat noitavoimista ja hypnotisoinnista, jolloin Yukimura lopulta myönsi sen, mutta sanoi sen olleen vahinko. Rokuro toi kättään otsalleen siinä kohdassa ja minulta meni vaan ohi, että missä kohdassa Yukimura oli jotain vartijoita noitunut ja hypnotisoinut. "Aivan, aivan!! Tuo oli se mies! Se jutteli sen samaisen liuhuletin kanssa, joka pölli futonin ja ruumiin!!" omistaja vauhkosi seuraavaksi osoittaen Yukimuraa. Niin no jonkun selityksen mukaan Raizo oli tarttunut mukaan kapakasta, että olikohan tämä nyt se sama kapakka sitten? "Anteeksi, mutta minulta meni nyt ohi... Mistä tässä siis oikeasti edes puhutaan?" Zelfa kysyi seuraavaksi. En ollut itsekään varma, koska tässä oli nyt niin monet syytteet heitetty ties mistä ja ties kenelle.

Mutta koska siinäkään ei ollut vielä kaikki, niin yksi huora kääntyi niitä kahta huoraa vastaan osoittaen toista järkyttyneenä siitä, että Kasumi niminen huora kuului friikkiporukkaan myös, koska ei ilmeisesti ollut ihminen ja sitten sitä toistakin syytettiin friikiksi. "Ne on kaikki friikkejä, yliluonnollisia pellejä!! Ne pitää tappaa kaikki!" omistaja huusi. "Hmmm... No kyllä siellä vessassa ainakin jotain epäilyttävää on tapahtunut. Lattia on veressä ja demonimurhaajan oksennukset lattialla", toinen takaisin palanneista vartijoista sanoi. "Eikä siinä kaikki. Löysimme murhaajan hiuksen. Se on pitkä ja musta", sama vartija ilmoitti. "Se oli siis tuo demonimurhaaja!!" omistaja huusi ja osoitti Gennosukea. "Mustat ja pitkät ovat aika yleinen löydös Japanissa... Ei tuo todista mitään", Gennosuke totesi. "Ällöttävin löydös kuitenkin oli se, että löysimme ihosuikaleen... Siellä se vaan pötkötti", toinen vartijoista kertoi. "Ja mitähän vielä...?" huokaisin siinä kohdassa. "No toinen meistä oksensi sinne myös", vartija kertoi, jolloin minä iskin kättä otsaan. Mitä toopeja! "TAPPAAKAA NE!!" omistaja karjui.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com