Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 15.03.2019
14:08
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
YUKIMURA

Kun tätä sotkua selviteltiin, alkoi valjeta, että Raizo oli tainnut pakata Kamanosuken jäänteet futonirullan sisään ja livistää paikalta… Ja kauhea soppa siitä sitten olikin syntynyt. Ikävintä oli, että naiset olivat säikähtäneet vartijoiden ja kapakan omistajan juttuja ja ottaneet etäisyyttä Yukimuraan. Ihan kuin hän nyt olisi kellekään mitään pahaa tehnyt? Sitten kapakkaukkokin muisti Yukimuran, joka oli juurikin puhunut Raizon kanssa tässä kyseisessä kapakassa silloin. ”Itse asiassa ruumis taisi kuulua yhdelle meidän porukastamme, että ei hän varsinaisesti ruumista pöllinyt… Futoni toki on ikävä juttu.” Yukimura korjasi, koska oletti Raizon ja Kamanosuken olevan syypää kyseiseen teurastukseen vessassa. Toivottavasti Kamanosuke ei oikeasti ollut kuollut siihen…

Sitten alkoi syyttely ja ei vain heidän porukastaan vaan kaksi naispoloakin saivat syyt niskoilleen ja pian omistaja halusi koko friikkisirkuksen hengiltä. ”Mutta ei meitä ole tarpeeksi ja ei meillä ole mitään kokemusta yliluonnollisten pidättämisestä tai tappamisesta.” Vartija sanoi sitten ja katseli huolestuneena porukkaa. Vessan tarkistajat tulivat paikalle kertomaan mitä löysivät ja ne jotenkin todistivat Gennosuken syylliseksi. Omistaja karjui taas, että halusi lisää ruumiita. ”Paras varmaan alkaa lähteä.” Yukimura totesi ja siinä kohtaa Masamunekin vaivautui lopettamaan ryyppäämisen ja nousi ylös. Vartijat tarttuivat aseisiin, mutta vaikuttivat kaikki melko nuorilta ja kokemattomilta. ”Kuunnelkaa nyt, teillä ei ole mitään mahdollisuutta meitä vastaan ja emme halua satuttaa ketään. joten ettekö nyt vain olisi järkeviä ja päästäisi meitä ohi ilman taistelua, niin kukaan ei loukkaisi?” Yukimura yritti puhua heitä pois pinteestä.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com