Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 15.04.2019
18:26
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
NOBUYUKI

Ei toki olisi pitänyt tulla yllätyksenä, että kun linna kutsuttiin täyteen Unnoja, niin ongelmahan siitä nimenomaan tulisi. Tosin tätä Nobuyukikaan ei hurjimmissa unissaankaan olisi osannut ennustaa, vaikka taisikin, mutta ei hän nyt tätä vaihtoehtoa osannut edes arvata. Mutta ei hänen enneunensakaan mitään muuta olleet kertoneet, kuin että kyseinen nainen aiheuttaisi ongelmia, joten ei se sen enempää kertonut, että tämän puheet olisivat totta. No oli turha jäädä sinne vänkäämään asiasta, koska eivät he sitä millään voineet todistaa. Ainoa todiste oli se, ettei heillä ollut syytä valehdella. Ei varmasti ollut, mutta saattoi toki olla. Eiväthän he nyt sitä kertoisi, jos se syy olisikin. Ja kun se ei todistanut mitään, turha siitä oli isompaa ongelmaa tehdä. Siksi hän poistui paikalta, koska ei kokenut, että keskustelusta voisi mitään kehittävää enää tulla.

Ei Nobuyuki moiseen edelleenkään uskonut, mutta sen verran moiset valheet saivat hänen juhlafiiliksensä alas, että häntä ei enää innostanut jäädä hääjuhliin. Kaipa muut pärjäisivät ilman häntäkin loppuajan. Nyt hän koki tarvitsevansa omaa rauhaa. ”Nobuyuki-sama! Mihin menette?” Komatsu tuli keittiöstä juuri parahiksi kyselemään. ”Kotiin.” Nobuyuki ilmoitti lyhyesti. ”Oletteko kunnossa? mitä tapahtui?” Komatsu kyseli seuraavaksi. ”Ei mitään, mutta juuri nyt Unnokiintiöni alkaa olla täysi…” Nobuyuki sanoi ja lähti ja Komatsu onneksi tajusi jättää hänet rauhaan.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com