Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 15.04.2019
18:56
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
ROKURO

Siinähän olikin ollut taas vaihteeksi sellainen uutinen, että oksat pois. En ollut varma, mitä pitäisi uskoa, mutta aika uskomattomaltahan tuo kyllä kuulosti. En toki ymmärtänyt, miksi vanhemmat olisivat vaan valehdelleet moisesta, mutta ilman todisteita tuollaisen kertominen oli jotenkin... turhaa ja tyhjänpäiväistä ja se aiheutti vain ongelmia. "No ehkä se turhuus oli tässä", Daria totesi seuraavaksi ja lähti pois huoneelta. Shiro ja Saburo lähtivät Darian kanssa.

"Eihän tämä nyt mitenkään voi käydä järkeen! Mikä teitäkin oikein vaivaa, että aina pitää kaikki pilata!" Nanakuma raivostui seuraavaksi ilmeisesti vanhemmille. "Rauhoitu, Shichiro. Ei ole mitään syytä alkaa huutamaan", isä vastasi jotenkin tuimasti mulkaistessa Nanakuman suuntaan. "Se on Nanakuma sinulle, helvetin kurppana!" Nanakuma ärähti siihen. "Jospa nyt vain rauhoittuisit", yritin puuttua tilanteeseen, muttei ehkä olisi kannattanut. "Ole sinä ruoja hiljaa! Sinun syytäsi tämä kuitenkin on! Pilaat aina kaiken!" Nanakuma jatkoi. "Kuinka tämä nyt muka on minun vikani?" kysyin siinä välissä. "Varmaan siksi, koska olet hedelmä", Jiro vastasi huvittuneena tilanteeseen. "Ole sinäkin saatana hiljaa!!" Nanakuma raivosi seuraavaksi Jirolle. "Millä ihmeen perusteella oikein syytät Rokuroa tästä?" Ichiro kysyi Nanakumalta. Niin, se olisi kyllä kiva tietää. "Aivan, se oli varmasti Yukimuran vika johtajana, kun antoi tämän paskan tapahtua!" Nanakuma riehaantui seuraavaksi ja nappasi Jirolta saken, jonka päätti viskata Yukimuran päälle. En tosin ollut varma, mistä Jiro nyt oli sakea pöllinyt tähän tilaisuuteen, mutta ei sillä väliä. Vaistomaisesti päätin kuitenkin itse asettua uhkaavasti lentävän saken ja Yukimuran väliin. "Varokaa pyhävaatteitanne!" huusin samalla, kun asettauduin tulilinjalle ja otin Yukimuran puolesta saket päälleni. "Aina saa hävetä", Ichiro huokaisi ja löi kättä otsaan.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com