Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 09.10.2019
12:55
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
SAYURI

Komatsu-täti ei sitten ihan uskonut, että Rozu-täti olisi antanut lupaa, koska tämä oli ilmeisesti jo ollut Rozu-tädin puheilla. Mutta ilmeisesti joku valehdella oli rumaa, minkä jälkeen Komatsu-täti kysyi, että eivätkö vanhempani opettaneet sitä. "Mitä on valehdella?" kysyin hämmentyneenä. "Mutta eivät ne mitään sellaista opettanut", jatkoin perään. Oikeastaan se kamala akka ei hirveästi edes ollut opettanut mitään vaan aina vaan huutanut ja isikin uhkasi vain kieltää pannukakut. Mutta matka jatkui kuitenkin kohti Yoshin kotia ja samalla myöskin Rozu-täti, Jiro ja Furijia sattuivat kohdalle. Sisälle asti ei kuitenkaan päästy, koska yllättäen Yoshi huusi, että yksisarvinen. "Missä?!" innoistuin itsekin ja pian tuo kyseinen yksisarvinen eli Pannukakku-unelmapörhöyksisarvinen osui minunkin silmiini talon nurkan takaa. "Pannukakku-unelmapörhöyksisarvineeeeeeeeeen!!!" innostuin lisää. Komatsu-täti kuitenkin jatkoi vain, ettei muka uskonut yksisarviseen vieläkään, mutta pian hänkin sen näki, mutta sen jälkeen pitikin mennä takaisin sisällä ja äkkiä. "Sayuri ei kyllä mene", ilmoitin siihen ja laitoin kädet puuskaan. Nyt kun yksisarvinen oli löytynyt vihdoin, niin en kyllä menisi takaisin sisällä. Yoshi puolestaan yritti anella lupaa, mutta Komatsu-tätiä ei kiinnostanut.

"Mitä ihmettä täällä tapahtuu?" Rozu-täti tuli myös pällistelemään. "Me löydettiin yksisarvinen", sanoin tyytyväinen hymy kasvoillani. "Mutta eihän yksi-" Rozu-täti aloitti, mutta hiljeni täysin, kun hänkin sen vihdoin näki. "Yksisarvinen! Se on niin söpö!" Furijia innostui seuraavaksi. "Eikä! Se on Sayurin yksisarvinen! Sayuri nimesi sen, joten se on Sayurin lemmikki!" aloitin Furijialle. "Plääh, ihan tylsää", Jiro mutisi siihen. "Eikä ole! Et voi omia kaikkea aina itsellesi senkin tylsimys!" Furijia aloitti. "En voikaan, koska se on myös Yoshin, mutta sinä olet niin tyhmä lapsi, ettet ansaitse Pannukakku-unelmapörhöyksisarvista!" jatkoin siihen. "Itse olet tyhmä lapsi ja ihan tyhmä nimi! Kultakoralli on oikea nimi yksisarviselle!" Furijia jatkoi. "No eikä ole! Sinä olet ihan tyhmä, kun keksit noin tyhmiä nimiäkin! Mene sinä vaan takaisin sinne futonisi alle! Sinne sinä kuulutkin senkin pahapoikatyttö!" totesin Furijialle. "Enkä mene senkin banaaniaivo!" Furijia jatkoi. "Nyt hiljaa, molemmat! Sisälle siitä!" Rozu-täti räjähti seuraavaksi.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com