Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviante
Lähetetty: 18.10.2019
23:28
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
DARIA

Olin päättänyt jäädä Takatorin linnalle, koska halusin ikään kuin kääntää uuden sivun elämässäni. Vanha elämä alkoi kyllästyttämään ja se oli ollut aika tympeää eikä päivissä juuri ollut sisältöä. Ilmankos ajan kanssa oli alkanut tuntumaan siltä, ettei mikään kiinnostaisi. Ehkä täällä olisi mahdollista unohtaa vanha elämä kokonaan ja löytää jotain kiinnostavaa sisältöä elämään. Tai ainakin halusin uskoa niin. Goro oli ilmeisesti päättänyt myöskin jäädä, joten sentään linnalla kuitenkin oli jo valmiiksi tuttujakin naamoja. Tai no... sisaruksianihan oli paikalla toki melkoisesti muutenkin. No oli se kai helpompaa aloittaa uudessa paikassa, kun oli kuitenkin edes jotain tuttua ja turvallistakin.

Mutta olimme päätyneet kokoukseen, joka pidettiin samaisessa huoneessa, jossa minäkin olin yöni viettänyt. Muutama täysin uusikin naama ja joku turkoosiotuskin oli saapunut tämän päivän aikana linnalle. Mutta sitten alkoi kuitenkin selitys kokouksen asioista ja mikä homman nimi olikaan ja minä lähinnä kuuntelin. Asiat olivat aika selviä loppujen lopuksi ja kävi ihan järkeenkin. Yleisen selityksen jälkeen olikin ilmeisesti vuorossa vielä itsensä ja voimiensa esittely. Esittely kierroksen aloitti Hauru niminen mies, jolle juttu oli ilmeisesti jo tuttua, muttei hirvesti siltä kyllä vaikuttanut, mutta tulipahan esittäydyttyä. Joku silmälappumies kuitenkin pahoitti mielensä Haurun hirviöselityksistä, mutta ehkä hän jäisi henkiin siitä huolimatta. "Mutta jos lohikäärme ei kerran ole hirviö, niin mikä se sitten on?" tämä Hauru totesi siihen. "Villiveikkaukseni olisi, että lohikäärme tai olla ihan vaan lohikäärme", joku pitkäletti (Yashamaru) tokaisi asiaan. No mitä olettavimmin, mutta eiköhän tuo ollut enemminkin kettuilua.

Haurun jälkeen oli kuitenkin hieman nuoremman ja lyhemmän version vuoro samaisesta miehestä, mutta yhdennäköisyys selittyi sillä, että nämä olivat veljiä. Veljesten jälkeen oli kuitenkin sen oudon otuksen vuoro, joka oli Homura tai Kirin, en ollut varma, mutta saman tekevää tietoa se minulle oli. Sitten voimien selittäminen päälle ja ilmeisesti otus oli tulityyppiä ja vihreät liekit olisivat parantavia. Tulen lisäksi lentäminen oli mahdollista sekä vetten päällä kävely... ilmeisesti, koska kuka nyt laskisi ihan vaan vedessä kävelyn muuten miksikään mahtivoimaksi. Mutta ei mennyt kauaakaan, kun joku pahoitti taas mielensä, mutta tällä kertaa kyseessä oli joku punapää, joka oli pahoittanut mielensä siitä, ettei ollut ymmärtänyt Homura-Kirinin selityksistä tuon taivaallista ja vaati tälle puheopetusta. Oliko hän siis muuten vain dille tai joku idiootti, jos ei tuosta ollut mitään ymmärtänyt? No olkoonkin, ettei yksisarvisotus ollut selittänyt voimistaan kovinkaan ymmärrettävällä kielellä, mutta sen verran hyvin kuitenkin, että asiat pystyi päättelemään aika hyvin. Punapää sai ojennusta Yukimuralta, joka oli vaikuttanut olevan melkoisesti pihalla yksisarvisotuksen voimista, mutta pian joku kiharapää alkoi selittämään yksisarvistapausta ja ilmeisesti nimi oli Homura ja laji kirin ja voimat olinkin näköjään pystynyt päättelemään oikein.

Esittelyvuorossa seuraavana oli puolestaan Goro ja hänpä selitti sitten, että mitä kaikkea hallitsikaan sukumme voimista ja miten. Mutta sitten oli ilmeisesti minun vuoroni ja no eipä tässä nyt enää hirveästi uutta tarvinnut ottaa, koska muutkin sisareni olivat varmasti aikoinaan selittäneet voimistaan tällä poppoolle. "Minun vuoro ilmeisesti..." totesin ensin, mutta sitten asiaan. "Olen Unno Daria, joten voimani eivät taida olla enää mikään huima yllätys kenellekään, mutta jos sitten vaikka muodon vuoksi... Hallitsen myös ultraääniaallot ja veden kontrolloinnin, mutta myös veden olomuodonmuutokset", selitin yksinkertaistettuna, koska ehkä kaikki osaisivat päätellä miten vesi toimii ja Goro selittikin jo ultraääniaallon toiminnan, joten siihen ei tarvinnut hukata aikaansa.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com