Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 20.10.2019
19:55
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
KOMATSU

Kyllä oli taas ollut melkoinen päivä, kun Komatsu ja Rozu lopulta olivat saaneet lapset turvaan sisälle. No mitään vaaraa ei ilmeisesti ikinä ollut, koska nyt kokouksessa se hirvitysotus oli myös paikalla ja ilmeisesti tämä oli jäämässä. Hieman noloa, mutta mistä Komatsu olisi voinut tietää? Hän oli vain suojellut lapsia, kuten kuka tahansa äiti ja lastenhoitovastaavana se oli myös hänen velvollisuutensa. Pitäisi kyllä varmaan pyytää anteeksi tapahtunutta, kun kokous olisi ohi. (hienosti Yukimura infos kaikkia Homurasta ja silleen XD) Mutta sitten päästiin esittelykierrokseen ja Hauru ja Haurun veli Haruya esittäytyivät ensiksi ja sitten mietittiin, mikä Masamune sitten oli jos ei ollut hirviö. Yashamaru ehdotti, että ehkä ihan vain lohikäärme. Masamune ei vaivautunut edes kommentoimaan asiaa enää, koska Yashamaruhan sen oli Haurullekin jo kertonut.

Kun kaikki muut olivat seuraavaksi esittäytyneet, niin päästiin taas eteenpäin. ”Sitten varmaan pitäisi miettiä kokeita… Kellään ideoita? Siis lähinnä miten sitä nyt saisi testattua, miten hyödyksi uudet tulijat voisivat olla?” Yukimura kyseli, koska kyllähän kaikki jo tiesivät Haurun yliluonnolliseksi ja Homura nyt selvästi oli sitä myös ja Unnot nyt varmasti tunsivat sisaruksensa, joten ei siitä ollut epäilystä. ”Jos Homura kerta osaa parantaa, niin voisiko hänellä olla samanlainen parannuskoe mitä Kekäleellä?” Saeryos ehdotti ja varmaan parhaimmalta kuulosti, koska jos tulella alkoi leikkimään, niin siinä palaisi pian koko linna. Toki Unnot voisivat vesivoimilla sitten sammuttaa tulipalon, mutta kun Goro ei tainnut juuri vettä taitaa, no jonkin verran. Ja miten sitä toista voimaa voisi muka mitenkään testata ilman, että joku kuoli? Ei Komatsulla ollut kyllä velhokokeeseenkaan juuri ideoita.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com