Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 21.10.2019
00:25
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
GORO

Esittelyt oli tehty ja sitten pohdittiin pääsykokeita, että miten kukin sen suorittaisi. Goroa alkoi taas epäilyttää koko touhu, olikohan tämä sittenkään kauhean hyvä idea? Mitä hyödyllistä hän osasi? Hän oli halunnut elää ihmisten kanssa ja elää normaalia elämää, minkä takia yliluonnollisten voimien harjoittelu oli jäänyt aika olemattomaksi. Ja kyllä hänellä oli aseet mukana, mutta ei hän niitä juuri käyttää osannut. Hän oli maanviljelijä eikä mikään soturi. Lisko-otus eli kirin nimeltä Homura ilmeisesti hoitaisi kokeen parantamalla jotain, samoin Haruya niminen velho halusi mieluummin parantaa. Mutta sitten mietittiin oliko parannusloitsut liikaa jos toinenkin paransi ja sitten mietittiin jo taikajuomia. ”No ei kai se liikaa ole, parantaminen kuitenkin on täällä tärkeä taito. Mutta siinä on vain se, että pitäisi olla joku jota parantaa.” Johtaja vastasi. ”Oboron aivot?” Punahiuksinen aikaisemminkin äänessä ollut tapaus ehdotti, tosin Goro ei muistanut enää kuka oli Oboro. ”Ei nyt ihan mahdottomia kuitenkaan vaadita…” joku melko karmivan oloinen mies vastasi siihen ja tämän vieressä oleva nainen taisi sitten olla se Oboro.

Sitten Daria ehdotti, että voisi esitellä vesitaitojaan taistelussa tai muuten vain. ”No kai minäkin, mutta siinä ei ole kummemmin näytettävää. Ja rehellisesti sanottuna en oikein keksi mitä voisin kokeessa tehdä, kun ultraääniaallot ovat se ainoa asia mistä olisi täällä oikeasti hyötyä ja sitä ei voi käyttää ilman riskejä.” Goro myönsi, koska hänen vedenhallintataitonsakin olivat aika onnettomat. Lähinnä vain pienten vesimäärien siirtelyä eikä mitään pitkää matkaa. Taistelussakin sillä sai lähinnä vain kasteltua vastustajan ja vesiämpäri ajaisi saman asian. Hän oli käyttänyt taitoa lähinnä maanviljelyssä ihan harjoitellakseen kun ei siitä juuri muuta hyötyä ollut. Ja sitäkin harvemmin, kun tavallisten ihmisten läsnä ollessa ei oikein voinut.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com