Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 21.10.2019
01:10
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
RAIZO

Kokous oli alkanut ja kokouksessa oli pointtina käydä uudet tulokkaat läpi samalla tavalla niin kuin silloinkin oli tehty, kun olin itse löytäny tieni tänne. Tai no löytänyt ja löytänyt... Yukimurahan minut oli päättänyt mukaansa kapakasta ottaa. Tai no ei toki ihan heti, mutta jos en olisi tavannut Yukimuraa sinä iltana, niin en uskoinut, että olisin tässä. Mutta sitten seuraavaksi pohdittiin uusien pääsykokeita ja omani olikin ollut silloin aikoinaan taistelukoe. Parantajia puolestaan oli tällä kertaa ilmeisesti pyrkimässä kaksi mukaan, joista toinen voisi kuitenkin valmistaa myös jonkun litkun. Yukimura oli kuitenkin sitä mieltä, että parantajia tarvittiin aina ja totta tosiaan. Jos Saeryos ei jostain syystä haluaisikaan laittaa jonain päivänä Kamanosukea kuntoon, kun ilta venyisi liian pitkäksi ja veret olisivat seinillä taas, niin olisihan se ikävää. Nyt olisi sitten taas pari lisää, vaikken nyt ollutkaan varma, miten minkään valtakunnan poni nyt voisi pahemmin parannella ketään, mutta sai nähdä. Mutta totuus tietenkin sekin, että ensin tarvittaisiin se parannettava. Kamanosuke ehdotti Oboron aivoja siinä kohdassa. "Se ei taida olla enää parannettavissa oleva osa", pohdin siihen, koska vaikka olinkin katsonut vasta vähän aikaa Oboron touhuja, niin kyllähän nainen vaikutti aika aivokuolleelta eikä siis ollut enää avun ulottuvilla. Tenzen oli asiaan selvästi samaa mieltä, että turha tosiaan herätellä toivoa Oboron aivojen suhteen. "Voiko aivotkin sairastua?" tämä kyseinen Oboro kysyikin seuraavaksi. "No eikö se ole itsestään selvää, että voi... Tai no... antaa olla... kun sinusta on kyse", Yashamaru tuhahti asiaan. "Kuinka eksoottista!" Oboro hihkaisi ja Yashamaru löi kättä otsaan. "Kuinka korkealta hän on pudonnut?" Dariaksi esittäytynyt nainen kysyi seuraavaksi. "Hankala sanoa... Oboro ei tainnut koskaan saadakaan aivoja", Yashamaru vastasi. "Tai taisi hän ihan pienet saada, mutta sitten nekin surkastui ja tippuivat pois erään laivamatkan aikana", Yashamaru tarkensi tiedä sitten, mitä se laivamatka oli naisen aivoille tehnyt. "Laivat on kivoja", Oboro vaan vastasi asiaan hymyillen kuin idiootti, vaikka ketään ei edes kiinnostanut. "Eikö niin, Gennosuke-sama?" Oboro jatkoi. "Älä sotke enää minua touhuihisi", Gennosuke sanoi siinä kohdassa ja yritti olla kuin ei tuntisikaan naista. "Mutta eihän täällä edes ole sotkuista", Oboro totesi siihen. Hyvä tietää.

Mutta sitten takaisin siihen pääsykokeeseen ja Daria puolestaan oli todennut, että voisi hoitaa kokeensa taistelemalla tai vain näyttämällä voimansa. Toisella Unnolla puolestaan ei pahemmin ollut näytettävää, koska ultraääniaaltoja ei pahemmin esitelty ilman riskejä. "No Oboro ottaa sellaisen varmaan ihan mielellään vastaan", Yashamaru puolestaan totesi viittoen Oboron suuntaan. "Totta, hyvällä tuurilla tuosta ehkä pääsisi samalla eroon", tokaisin asiaan ja ainakin Gorolla olisi sitten jotain näytettävää. Olisihan sekin voima ihan siistiä nähdä, mutta se taisi jäädä haaveiluksi, koska miksi tässä nyt oikeasti kävisi niin hyvä tuuri, että Oboron voisin laittaa koekaniiniksi ja samalla lopettaa toisten tuska... "Pitääkö minunkin osallistua siihen pääsykokeeseen?" se vanhempi Hauru kyseli seuraavaksi. Mutta ilmeisesti vieläkään ei oltu päästy ihan perille, mitä Goro sitten näyttäisi voimistaan, koska rehellisesti sanottuna hän oli täysin ulapalla vesivoimastaan. No aina ei voinut voittaa, mutta paha sitä oli kenenkään hänen puolestaan päättää, koska luulisi miehen nyt tietävän kuitenkin parhaiten itse, mitä osasi ja mitä ei. No ehkä joku keksisi.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com