Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviante
Lähetetty: 21.10.2019
21:35
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
RAIZO

Oborolle ja tämän aivoille kävi ilmeisesti ohraisesti, koska poni ei pystynyt tekemään asialle mitään. Mini-Hauru taas ei ollut edes kommentoinut asiaa, mutta ilmeisesti he olivat suorittamassa pääsykokeensa parantamalla. Enää oli vaan mysteeri, että ketä he parantaisivat. Yukimura nyt kuitenkin meni vielä Oboroon, ettei ollut ilmeisesti kiva pilkata naista. No eihän Oboro ollut edes tajunnut olevansa pilkan kohteena. Tämä oli päivitellyt vain jotain eksoottisia juttujaan ja sitä, ettei huone edes ollut sotkuinen ja mitä vielä. Mutta se Oboron kiusaamisesta sitten ja sen jälkeen isompaan Hauruun, joka kovin luuli, ettei hänen tarvinnut mitään koetta suorittaa, koska oli vanha jäsen. "Aivan... Voin näyttää miten loitsuilla saa värjättyä hiuksia", Hauru ehdotti. "Oletko sä edes tosissasi vai oliko toi vitsi?" kysyin siinä kohdassa. "Tosissani tietenkin! Se on käytännöllinen taito... Kaikkihan haluavat näyttää kauniilta", Hauru totesi. "No ei kiitti", totesin asiaan, koska minua ei kyllä ainakaan kiinnostanut yhtään tietää, miten voisin tulla näyttämään yhtä bimbolta kuin joku Hauru. "Ei väkisin, muttet tiedä yhtään mistä jäät paitsi", Hauru vastasi vain asiaan. "Niin no hyvä sisänsä, koska en edes halua tietää", vastasin puolestani, koska jo hiuksien värjäämisen ajattelu alkoi naurattamaan... sisäisesti ainakin. Joten Hauru voisi pitää kauneusvinkkinsä ihan itsellään, kun ei selvästi sellaisien päälle muutenkaan pahemmin ymmärtänyt. Kenen mielestä tuollainen luonnoton blondi muka edes oli hyvä idea?

Mutta sitten takaisin ongelmaan eli siihen, miten mm. Goro tai Mini-Hauru ja se poni suorittaisivat kokeensa. Darian ilmeisesti pystyi laittamaan vaan taistelemaan. "No, jos suoritan kokeeni taistelemalla, niin saattaahan siinä sattua jotain minulle tai mahdolliselle vastustajalle tai molemmille... Eikö Haruya tai Homura voisi sitten hoitaa sitä kautta parantamista?" Daria ehdotti. "Tai jos ei satu, niin Kamanosuken voi aina avata ja laittaa taas pakettiin?" ehdotin puolestani, koska se nyt ainakin oli jo tuttua hommaa. Mutta ilmeisesti ongelmien ongelma oli nyt kuitenkin Goro. Ei sinänsä kuitenkaan yllättänyt, koska hän oli Unno. "Etkö kuitenkin sanonut osaavasi läträtä vedellä? Ulkona on varmasti ainakin muutama lätäkkö... Siellä voi varmaan läträtä, jos ei muuta keksi?" ehdotin Gorolle ja yleisesti samalla ideana, jos ei muuta keksisi. Mutta ei tässä nyt hirveästi kuitenkaan voinut päättää Goron puolesta ja ultraääniaalto ei tainnut olla vaihtoehto, ellei sitten kävisi kylässä nappaamassa jonkun raasun, johon Goro voisi käyttää voimaa. Sekin olisi vaihtoehto pahan paikan tullen, mutta sitten oli tietenkin niitä, jotka kieltäisivät sivullisien käytön, koska se ei olisi moraalisesti oikein, mutta voivoi... elämä oli julmaa välillä. Mutta vielä Haurun tasokokeeseen, jota hän ei sitten ollutkaan päässyt läpi. "Enkö? No voisin toki uusia", Hauru vastasi yllättyneenä. Mikä idiootti.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com