Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 11.01.2017
23:11
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
KAMANOSUKE

Saizo ilmoitti siihen, kun Kamanosuke ystävällisesti oli valaissut Izumin huoneen sijainnista, että heidän huoneensa olikin täällä. Miten nokkela huomio, mutta ehkä Saizo oli tajunnut, mitä Kamanosuke tarkoitti, tai sitten ei. Ei kyllä yhtään yllättänyt, ettei Saizo edes myöntänyt tuoneensa tänne uusia huoria. ”Ihan tiedoksesi, että näin kyllä sinun kanniskelevan sitä lumppua sisälle, että ihan turha esittää tyhmää.” Kamanosuke vastasi siihen. Saizo tosin oli väittänyt, ettei käynyt huorissa eivätkä naiset kiinnostaneet ja Izumi oli virhe eikä hän edes ehtinyt tehdä mitään. ”No eihän siinä sitten mitään, vai? Kun et edes ehtinyt tehdä mitään. Mutta meinasit kuitenkin.” Kamanosuke huomautti ihmetellen itsekin, miten pysyi niin lujana asian suhteen vaikka oli vuorokauden verran vain pillittänyt asian takia. Ehkä juuri siksi. No Saizo ei tiennyt mikä häntä vaivasi. ”Niin, etpä tietenkään. Olisihan se nyt ollut ihan liikaa pyydetty, että saisin edes kunnollisen selityksen asiasta, kun ethän sinä voi toki tietää, miksi Izumi alkoi kiinnostaa minua enemmän.” Kamanosuke totesi. Saizon selitykset olivat olleet niin onnettomia, että vähemmästäkin pettyi, vaikkei hän kyllä tiennyt mitä edes oli odottanut.

Sitten Saizo väitti että syynä olikin ehkä pelko. Ja kattia kanssa, Saizoko muka pelkäsi? Ja aika helvetisti sai pelätä, jos turvaa piti hakea Izumin kainalosta. Ja sitten hän oli muka pahoillaan. ”Ja mistähän kaikesta mahdat olla pahoillasi?” Kamanosuke kysyi hiukan turhautuneena. Tästä keskustelusta ei voinut tulla yhtään mitään kun Saizo ei tiennyt mistään mitään. Sitten Saizo selitti, että lähti koska halusi rauhassa miettiä mitä sepittäisi Kamanosukelle, muttei sitten tuon parempaan ollut pystynyt. Olisi nyt vähän yrittänyt. Mutta Saizo oli keksinyt sentään lähdölleen toisen syyn tekosyiden keksimisen sijaan, eli sen, ettei hän halunnut lasta. No voi voi ja lämmin leipä, kun sille ei oikein tässä vaiheessa voinut mitään. Hän ei siis halunnut olla isä eikä osannut. ”Ja sekö nyt on minun vikani? Ihan tiedoksesi, niin en minkään tätä tieten tahtoani halunnut ja huijannut julmasti sinua tähän mukaan, niin vain kävi. Ja ihan yhtä vähän minusta on miksikään vanhemmaksi yhdellekään lapselle, mutta toisin kuin sinä, minä en valitettavasti voi paeta sitä vastuuta mihinkään.” Kamanosuke ilmoitti.

Saizo jatkoi, että tuli takaisin, koska rakasti Kamanosukea. ”Ja tuotako pitäisi vielä uskoa? Sen kännipanon voi laittaa kännin piikkiin, mutta tätä ei, ja vaikka et mitään siinä mielessä ehtinytkään tehdä, niin kuitenkin kävit Izumiin käsiksi ja annoit minun tehdä itseni naurunalaiseksi puolustaessani sinua rikokselta, jonka olit tehnyt, mutta et vain viitsinyt mainita asiasta mitään! Tajuatko hiton aasi miltä tuntuu kuulla se jonkun helvetin Izumin suusta, että olet pelkkä valehteleva kusipää. Et sinä minua rakasta. Käytit hyväksi ja nyt tuli vellit housuun kun vastuu painaa päälle. Ja kaikki selitykset, että yhdessä selvitään ja muu valhe minkä otin hitto ihan todesta! Ja et edes keksi mitään parempaa selitettävää? Luuletko, että voisin miettiä mitään kanssasi, jos sinulle vain yhtäkkiä iskee jokin selittämätön tarve päästä nussimaan jotain helvetin Izumia ilman mitään syytä? Olisi helvetin kiva kuulla oikeasti syy siihen, miksi hitossa kävit Izumin kimppuun.” Kamanosuke antoi sitten tulla kunnon ryöpyn Saizon niskaan, mutta itse tätä kerjäsi. Ja Saizo ei muka halunnut jättää Kamanosukea. ”Mutta jätit sitten kuitenkin, ihme logiikka sinulla.” Kamanosuke tuhahti siihen.

Sitten siihen, ettei Kamanosuke varmaan halunnut edes nähdä Saizoa enää ja myönsi olevansa ääliö ja idiootti. ”No niin oletkin, mutta älä päätä minun puolestani mitä haluan ja mitä en. Arvaa tuntuiko pahalta, kun vain otit ja läksit etkä ollut edes sen vertaa kiinnostunut, että olisit halunnut selvittää asiaa? Sitten pakkasit kamat ja häivyit ja kuvittelin, ettet tulisi ikinä takaisin ja häivyit sanomatta mitään.” Kamanosuke kyseli Saizon jatkaessa, että hän oli tullut, koska halusi vain kertoa katuvansa. ”Eli tulit tänne lievittääksesi omantunnontuskiasi? Että nyt se on minun vikani kun en anna anteeksi ja sinä voit lähteä tyytyväisenä, että kaikkesi yritit.” Kamanosuke tiivisti, vaikka ehkä Saizo ei tarkoittanut sitä, mutta siltä se nyt vain tuntui, ettei Kamanosuke oikeasti Saizolle mitään merkinnyt. Vähän lisää itkua siitä, että Saizo tuskin saisi anteeksi eikä voinut kääntää aikaa taaksepäin ja nyt hän ei voinut kuin toivoa, että joskus saisi anteeksi. ”Mitä se mihinkään vaikuttaa, saatko anteeksi vai et, olet tehnyt valintasi ja se en ole minä. Et halua kuulua mihinkään friikkiperheeseen, ihan ymmärrettävää, mutta olisi sen suoraankin voinut sanoa, eikä valehdella ja mennä sitten huoraamaan.” Kamanosuke totesi. Mitä hän sille enää voisi tehdä, kun Saizo jo ilmoitti, ettei halunnut mitään lapsia, no kuka haluaisi? (Rokuro XD) Hän ei sille asialle voisi mitään, ellei tappaisi lapsia niiden synnyttyä, mutta ei hän vielä voinut mitään tehdä asialle.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com