Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 20.03.2017
20:54
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
DORIAN

Rokuro ja Masamune saivat melkoisen sanaharkan aikaiseksi, kun Masamune huomautti, ettei Rokuronkaan puheita kukaan todeksi todistanut ja Rokuro väitti, että hänen muistonsa olivat totuus ja vähän sitä sun tätä väännettiin, kunnes sitten Ryuumei liittyi puheeseen ja päästiin pohtimaan sitä, oliko kidutus nyt hyvä ratkaisu ongelman selvittämiseksi vai ei. No ei se toki ollut paras ja varmin vaihtoehto, mutta parempaakaan keinoa totuuden saamiseksi ei ollut, ellei Haurun totuusjuoma toimisi, sittenhän se olisi ehdottomasti parempi. Kun Dorian oli huomauttanut, että miten alustavasti näiden kahden menetelmän suhteen olisi toimittava, niin Sei vastasi, etteivät kaikki halunneet joutua hullun Ryuumein kidutettaviksi ja Hauru ei sentään ollut hullu, vaikka ei Ryuumeikään omasta mielestään ollut. Sitten siihenkin tosiasiaan, ettei kidutuksellakaan välttämättä saatu totuutta selville, kun taas totuusjuoman kanssa ei ollut sitä ongelmaa ja sillä saisi varmasti totuuden. Olettaen, että se toimisi. ”Osaatko antaa Hauru yhtään tarkempaa ajoitusta, että miten kauan siinä totuusjuomassa menisi?” Dorian kysyi, koska toki jos se oli varmin tapa, niin turha oli tuhlata aikaa kiduttamiseen, jos juomassa ei kestäisi kuukausikaupalla valmistua.

Ryuumei huolestui, että eikö hän nyt saisikaan kiduttaa. ”Jos Haurun juomassa kestää ihan tolkuttoman kauan, niin emme saa täällä mitään aikaiseksi, jos odotamme, että tämä ongelma selviää, ja meillä olisi valmisteltavaa tulevan mahdollisen hyökkäyksenkin puolustusta koskien, ja sitä voisi haitata se, että tämä ongelma herättää epäluottamusta. Ehdottaisin, että jos Haurun juoma tulisi valmiiksi korkeintaan kuukaudessa, niin jätetään kidutukset ja käytetään sitä. Jos joku pelkää myrkytystä, niin Hauru voi ottaa sitä ensin. Mutta jos siinä kestää pidempään, niin minusta olisi parempi aloittaa kiduttamisella, vaikka sillä ei varmoja tuloksia saataisikaan, niin sentään siinä on se mahdollisuus, että syyllinen alkaa puhua ilman taikajuomiakin. Meillä on kuitenkin parantajia paikalla ja joku voi vahtia Ryuumein touhuja, ettei ketään laiteta yksin Ryuumein kanssa mihinkään. Ja aloitetaan ensiksi niillä, joilla ei ole mitään alibia ja jatketaan siitä sitten, jos Haurun juomissa kestää edelleen.” Dorian esitti sitten vaihtoehdon. Ei häntä itseäänkään innostanut mennä jonkun Ryuumein kidutettavaksi, mutta ketä nyt innostaisi? Siksi se oli kidutusta, sen tarkoitus oli saada henkilöt puhumaan asioista, joista he eivät tahtoneet puhua.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com