Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 20.03.2017
22:10
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
RYUUMEI

Tilanne alkoi näyttämään pikku hiljaa huolestuttavan paljon siltä, että minulta evättäisiin kiduttaminen ihan kokonaan. Minusta se oli epäreilua ja kiduttaminen oli minusta erittäin loistelias tapa. Olin saanut ties mitä tietoja puristettua uhreistani, mutta lähinnä ihan vaan silkasta mielenkiinnosta, mutta kiduttamalla olen tietoni kuitenkin saanut. Se on kerrassaan loistava tapa ja lisäksi ainut ja oikea. Jotkut typerät litkut nyt eivät ole mitään kiduttamisen rinnalla. Mutta sitten Dorian kuitenkin kyseli Haurulta, että osaako hän antaa tarkempaa ajoitusta juomansa valimistamiseen. "Tietenkin osaan... Siinä menee kaksi ja puoli kuukautta", Hauru ilmoitti. Jes! Sitten saan ehkä kiduttaa, koska se kuulosti pitkältä ajalta. Hittoakaan en osaa laskea, mutta hitot sellaisesta. Jo kuukaus olisi varmasti tarpeeksi pitkä aika. Kaksi kuukautta olisi siis vielä pidempi aika.

Mutta joka tapauksessa, saisin kiduttaa, jos Haurun mössöissä kestään kauan aikaa ja nyt alkoi taas näyttämään valoisammalta. Lisäksi tämä ongelma piti saada pois päiväjärjestyksestä mahdollisimman nopeasti, koska epäluottamus ei ollut eduksi sen jonkun hyökkäyksen puolustussuunnitelman kannalta. Mutta sitten siihen, että kidutus järjestettäisiin niin, että joku kyttäisi selkään hönkijänä touhujani, ettei kukaan raukka poloinen vainkaan joutuisi olemaan yksin kanssani. Typerä sääntö. Ensimmäiseksi kuitenkin oli ne, joilla ei ollut alibia. "Jos Ryuumei saa oikein luvan kiduttaa meitä, joilla ei ole alibia, niin eikö olisi vähintäänkin kohtuullista, että Ryuumei saa Bankolta kidutuksensa ensin? Bankolla sentään on alibi ja hän on ilmeisesti täysjärkinen toisin kuin Ryuumei. Koska jos Ryuumei on puhkonut Rokurolta silmän ja tunnustaa sen itse kidutuksen aikana, niin miksi muita edes pitäisi enää kiduttaa sen jälkeen?" Zelfa puolestaan ehdotti. No niinpä tietenkin... Aina joku jumitti kiduttamistani. Hemmetin pälli. Zelfa voisi seivästää perseensä miekkaansa ja mennä helvettiin inisemään.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com