Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 20.03.2017
23:38
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
BANKO

Banko ei oikein tiennyt, että miksi oli edes suostunut kiduttamaan Ryuumeistä tietoja, koska Ryuumei ei ollut kauhean innostava. Mutta kun tähän ei kerta kipu auttanut, niin häntä ei voisi kiduttaa kiduttamalla ja Banko oli kyllä huomannut keinon, millä hänet saisi puhumaan ja hän oli hyvä siinä. Hän saisi kyllä Ryuumein puhumaan suunsa puhtaaksi, mutta no… kai se oli sen arvoista, yhteisen hyvän takia. Mutta niin, sitten tosiaan pohdittiin kidutusten ja Haurun taikajuomien hyötyjä ja haittoja. Kidutuksen haittana oli se, että viattomia joutuisi kärsimään ja ei ollut varmaa, ettei kukaan syytön valehtelisi ja väittäisi olevansa syyllinen tai että syyllinen itse murtuisi kidutuksessa. Taikajuoma kuulosti varmemmalta, mutta osa pelkäsi myrkytystä ja sitten selvisi sekin, että sen litkun valmistamisessa kesti kaksi ja puoli kuuta, eli hitosti liian pitkään. ”Emme voi odottaa niin pitkään.” Dorian vastasi ja nyt ei tarvinnut miettiä, että hän puhui vain, koska ei piitannut muitten kiduttamisista, koska hän itse kuului siihen joukkoon, joita kidutettaisiin. Tosin oli vaikea kuvitella Doriania jonkun Ryuumein kidutettavana, vielä vaikeampi kuvitella tätä huutamassa tuskaa… No sen näkisi sitten.

Mutta sitten ilmeisesti vuorossa olisi kidutustoimenpiteet, mutta Zelfasta sitten olisi oikeus ja kohtuus, että jos Ryuumei sai kiduttaa niitä, joilla ei ole alibia, niin Ryuumeitä voitaisiin kiduttaa ensin, koska Banko kidutti häntä ja Bankolla oli alibi, toisin kuin Ryuumeillä. Eli jos Ryuumei olisikin syyllinen, niin muita ei tarvitsisi kiduttaa. ”Kuulostaa minusta ainakin ihan kohtuulliselta, sitten muut voivat vähän varmemmin luottaa siihen, että syyllinen ei kiduta heitä.” Dorian vastasi siihen. ”Käy minulle.” Banko ilmoitti, ei hänellä ollut kiireitä ja sittenhän se olisi alta pois ja hän voisi viihdyttää myöhemmin itseään jollakulla… no hiukan esteettisemmällä henkilöllä. Ryuumei oli vähän liian friikki ja langan ompelu vartaloon ei ollut kauhean kiihottava yksityiskohta ja muutenkin tämä näytti vähän liikaa lapselta, vaikka olikin vissiin jo täysi-ikäinen. Vai oliko? No sille ei sitten voisi mitään, jos ei olisi.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com