Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 21.03.2017
00:34
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
RYUUMEI

Jos asia nyt piti tosiaan hoitaa pois alta, niin hoidetaan sitten. Eli siis se kiduttamiseni, koska Zelfan mielestä oli tosiaan parempi niin, että minua pitäisi kiduttaa ensin, koska voisin olla syyllinen ja kukaan ei halunnut olla syyllisen kiduttamisen kohde. Sama se, mutta en käsittänyt, että kuinka joku Banko saisi minua muka kidutettua yhtään mitenkään. En kuitenkaan tuntenut mitään millään asteella, mutta kaiketi Banko sitten oli jotain kehittänyt, mutta asiaan. Ilmoitin, että kidutushuoneeni sijaitsi alakerrassa, mutta kyllä kai Banko sen tiesi. Tiesi varmaan senkin, että siellä oli kaikki tarpeellinen, mutta kunhan sanoin, että varmasti sitten myös tietäisi. Bankolle asia oli selvä, mutta sitten hän kyseli, että tarvitsenko jotain turvajoukkoja. "En tarvitse... Pärjään kyllä ilmankin", totesin, koska mihin sellaisia nyt oikeasti tarvitsi? Eikä minulla edes ollut hädän päivääkään kivun suhteen. Oli se kyllä sääli, koska olisi kiva tietää, millaista kipu oikein on. Siis itsekin eikä vaan nauttia siitä, että muilla on kurjaa ja tuskaisaa. Vai tykkäsinkö muiden tuskasta vaan siksi, koska en pysty itse tuntemaan sitä? No jaa'a... sitä en varmaankaan saa koskaan tietää. Eikä tunnottomuuttani varmaankaan edes pysty parentamaan. No ei kaiketi, koska se on synnynnäistä.

Dorian ja Hoshiyomi puolestaan jäivät miettimään, että miten Tsukihikoa kidutettiin, mutta varmaankin aika selvää, että päiväsaikaan, jos ilta-aikana ei kipu tuntunut missään. No, mutta jatkoin kuitenkin kokoushuoneen ovelta aulan kautta alakertaan vieviin portaisiin ja siitä alakertaan. Alakertaan päästyäni käännyin kohti kidutushuonettani, koska ei Banko ollut sanonut, että haluaisi hoitaa kidutuksen jossain muualla. Tosin, miksi haluaisi, koska kaikki tarpeellinen kuitenkin löytyi kyseisestä huoneesta?

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com