Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 21.03.2017
01:40
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
RYUUMEI

Banko vaan totesi, että hänellä oli kaikki tarvittava mukana, kun kyselin suhteellisen huvittuneesti, että mitä Banko muka tekisi ilman asiaan kuuluvia välineitä. "Missä muka? Tuon vaatetuksesi suojissa vai?" kyselin siinä kohdassa, mutta olihan minullakin valkoiseen kauluspaitaani kätkettynä muutama veitsi. No, mutta kaiketi se sitten selviäisi. Kuitenkin siihen, että Banko ei mielestäni tiennyt kiduttamisesta piirun vertaa, mutta sitten ei pitänyt huolia mitään, koska hän tiesi tarkalleen mitä oli tekemässä. "Uskallan epäillä..." mutisin siihen, mutta selvä. Sovitaan sitten niin. Seuraavaksi Banko kuitenkin kaivoi ruoskan vyöltään. Ihan asiallinen varuste toki, mutta siitä ei olisi mitään hyötyä. Toki silläkin saisi veren pintaan, mutta se ei ihan ollut minulle mikään kidutusmuoto.

Mutta seuraavaksi Banko kuitenkin tarttui toiseen käteeni ja kiskoi futonille ja tuuppasi siihen makaamaan. "Nyt siis pitäisi varmaankin olla kauhuissaan vai olisiko jossain pitänyt tuntua?" kyselin tajuamatta nyt tätä homman nimeä. Siis mikä tässä oli kiduttamista? Makasin fuotnilla... Vau, tunsin olevani aivan kauhuissaan. Siis hui, futonit olivatkin pelottavia. Vai mikä tässä oli se pointti? Seuraavaksi Banko veti molemmat käteni ylös ja alkoi sitomaan niitä. "En kyllä usko, että tuo on tarpeen, mutta selvä... Toki se tuo tunnelmaa", totesin perään tarkoittaen siis sitä, että sidoin aina itsekin uhrini pöytään tai tuoliin kiinni. Tai sitten katosta roikkuviin kahleisiin. Lisäksi Banko käytti ruoskaakin ihan väärin. Ei ruoskalla sidottu ketään seinään kiinni. Ruoskalla kuului ruoskia. Siksi sen nimikin oli ruoska. Kahleet olivat kahlitsemista varten. Sitten Banko ilmoitti, että hänellä olikin hieman erilaiset metodit hoitaa kuulustelu kuin minulla. "Huomaan kyllä, kiitos valaisusta", totesin vieläkään kuitenkaan ihan tajuamatta, että mitähän helvettiä nyt edes tapahtui. Banko kuitenkin vakuutteli, että kyseessä oli kuitenkin vähintäänkin yhtä tekohas tapa, minkä jälkeen tämä kumartui ylleni. "Joo'o... mutta pitääkö silti tunkea noin lähelle?" kysyn kuitenkin.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com