Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 21.03.2017
02:11
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
RYUUMEI

Kun tosiaan olin kysellyt, että oliko Bankolla vaatteissa kätkettynä ne kidutusvälineet, niin kyllä kuulemma oli. "Ai... No ei sitten mitään, mutta niistä ei varmaan pahemmin taida olla apua", totesin kuitenkin ihan vaan, koska en halunnut tuhlata aikaani siihen, että Banko yrittäisi saada jotain olematonta kipua aikaan minussa, koska en kuitenkaan tuntisi sitä. Ja mitä nopeammin tämä olisi hoidettu, niin sitä nopeammin pääsisin itse kiduttamaan. Sitten siihen, että Banko tunki aivan liian lähelle. Ahdistavaa kyllä, mutta jos tässä piti olla peloissaan, niin ei ihan tuntunut siltä. Tai oikeastaanhan minusta ei tuntunut miltään, koska en tuntenut mitään... fyysisesti siis. Mutta Banko kuitenkin virkkoi, että tässä tarvittiin läheisyyttä. Aikoiko hän siis lähennellä minut pelon valtaan? Melko ahdistavaa kyllä.

Seuraavaksi Banko kuitenkin veti sitä jo valmiiksi auki olevaa valkoista kauluspaitaani pois edestä ja mietin tässä kohdassa, että mitä helvettiä. Sitten Banko asettui paremmin päälleni ja esti samalla jalkojeni liikkumisen ilmeisesti. Ja vielä liikuntakielto? Mitähän vielä? Mutta joka tapauksessa odotin siis sitä, että mitä seuraavaksi tapahtuisi, mutta mitään ei tapahtunut. Banko tosin ilmoitti seuraavaksi, että aloitetaan. "Kaikin mokomin... Johan tässä ollaan odotettu", totesin vaan asiaan. Bankon ensimmäinen kysymys oli, että missä mahdoin olla koirantunnin aikaan, kun Rokuron kimppuun käytiin. "Kiduttamassa kidutushuoneellani yhtä sen päivän uhreistani", vastaan odottaen seuraavaa kysymystä tai sitä, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Tosin jonkun ajan päästä vasta tajusin vilkaista enemmän alaspäin. Banko oli selvästi tunkenut toisen kätensä mustan paitani alle ja teki jotain. Hänen kätensä oli kuitenkin selvästi siinä jossain lankataiteeni kohdalla. "Siis mitä vittua?" kysyn nostaen katseeni Bankoon. Ei se kyllä kivaa ollut, kun Banko oli tunkenut kätensä paitani alle, mutta vieläkään ei soinut minkäänlainen kello, koska yksinkertaisesti en tiennyt mitä Banko teki, koska en tuntenut mitään. En voinut tuntea mitään enkä nähnyt paitani läpi. "Varokin rikkomasta lankataidettani tai saat katua", päätin kuitenkin varoittaa.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com