Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 21.04.2017
21:37
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
SAERYOSELINERMAYORSHIWALERIERNA

Kaksi kuukautta meni, eikä Yukimuraa vain löytynyt mistään. Kukaan ei tiennyt asiasta mitään, hän ei ollut linnassa, eikä hänen oltu nähty poistuvan sieltä, eikä häntä löytynyt mistään lähiseudultakaan. Etsintäkin oli vähän jäänyt siihen, kun kukaan ei enää oikein tiennyt, miten asian kanssa pitäisi tehdä. Mutta se ei nyt ollut Saeryoselinermayorshiwaleriernan ensisijainen huolenaihe, vaikka huolestuttavaahan sekin toki oli, mutta nyt häntä huoletti Kamanosuke. Hänen synnytyksensä oli todella lähellä ja edelleen oli melkoinen mysteeri, että miten hänen tapauksessaan koko homma edes hoituisi. Mutta Kamanosuke oli joka tapauksessa siirtynyt muutama päivä sitten sairastuvalle, jotta oltaisiin mahdollisimman valmiina. Lisäksi häntäkin selvästi huoletti tuleva, mikä ei ollut hyvä, koska jos hän panikoisi, niin se vaikeuttaisi asiaa. Mutta ei sille oikein voinut mitään, kun tiesi, että sille joka synnytyksessä auttoi, oli mysteeri, miten homma toimisi, niin ei se kauheasti helpottanut oloa.

Haltia oli yrittänyt parhaansa vakuuttaa, että kaikki sujuisi varmasti hyvin ja he olivat varautuneet tähän erityistilanteeseen ja osasivat siis varautua siihen, että kaikki ei välttämättä menisi samalla lailla, kuin muitten kohdalla. Ja lisäksi sekin vaati lisävalmisteluja, että Kamanosuke synnyttäisi yhden lapsen sijaan kaksi, joten auttavia käsiäkin tarvittiin enemmän. Asamihime nyt oli tietenkin auttamassa, koska hänellä oli jo kokemusta siinä hommassa ja hän oli paras vedenlämmittäjä. Olisi Roy, Zuko tai Susumukin varmasti käyneet siihen hommaan, mutta Asamihime nyt oli ennekin hoitanut hommaa. Uutena apuna mukana oli nyt tällä kertaa Sei, tai niin Saeryoselinermayorshiwalerierna oli ajatellut, kerta hän oli ilmoittautunut halukkaaksi avustamaan sairaidenhoidossa. (en muista oliks se paikalla ku se Haurun lortto synnytti) Sitten Saizo varmaan olisi paikalla Kamanosuken tukena ja turvana (se onki hyvä tuki ja turva XD melkeen yhtä hyvä ku Rokuro Sakuralle XD) Koska huoneessa ei olisi kauheasti tilaa, niin Noki ja Darius joutuivat valitettavasti sitten poistumaan jonnekin muualle. Dariusista ei oikein tässä asiassa ollut kauheasti apua, joten parempi, että hän ei olisi sitten tiellä ja olisi se varmasti hänellekin ikävää. Lisäksi Kamanosuke tuskin halusi kauheasti yleisöä paikalle ja haltia oli yrittänyt välttää naispuolisia henkilöitä, mutta Asamihimeä ei oikein mielellään korvattu aloittelijalla juuri tässä synnytyksessä, joka tulisi olemaan erilaisempi kuin aikaisemmat.

Melko pitkään tässä oli mennyt odotellessa ja Kamanosuke oli ollut melko turhautunut ja tuskastunut, mutta ei kyllä mikään ihme, kun hänen vatsaansa katsoi. Ketä tahansa moinen lisäpaino ahdistaisi ja tuskastuttaisi ja lisäksi epätietoisuus varmasti pahensi asiaa. Lopulta se päivä kuitenkin koitti. Kamanosuke oli jo sanonut aamupäivästä, että supistuksia oli tullut tiuhempaan tahtiin, vaikkei ollut niistä kauheasti moksiskaan, mutta sitten kun lapsivesi tuli ulos, niin alkoi olla paniikki irti. Saeryoselinermayorshiwalerierna yritti parhaansa mukaan rauhoitella. Hän pyysi Seitä (tai Nokea jos se oli siellä) viemään Dariuksen jonnekin muualle ja hakemaan Asamihimen ja Saizon paikalle, minkä jälkeen hän auttoi Kamanosuken peitellylle tutkimuspöydälle, koska hänen oli helpompi työskennellä siinä. Hän tarkisti vielä, että kaikki oli kunnossa ja rauhoitteli sitten, että ei se nyt ihan tällä sekunnilla alkaisi ja kaikki ehdittäisiin kyllä hoitaa sitten kun muut pääsisivät paikalle. (ellei Saizoki sit jo ollu siellä, en oo varma XD)

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com