Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 14.11.2017
22:16
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
RAIZU

Koska Rickteriä oli nyt taas kerran niin syvästi loukattu, niin hän katsoi sopivaksi oikaista, ettei se nyt hänen vikansa ollut, että hänen voimansa oli kopioida muita. No väittikö joku niin, että se nyt olisi reppanan Rickterin syytä? Sitten seuraava Rickteriä kovasti puhuttava aihe olivat paskaiset marjat… ei voinut välillä kuin ihmetellä, mitä Rickterin päässä liikkui… siis niiden kyseisten marjojen lisäksi. Tuskin muuta. Paitsi että liikkui, nimittäin ilmeisesti vielä kusi. Ei ollut kehumista. Mutta Rickteristä Raizu olisi voinut toteuttaa shogunin leikkimiset ihan keskenäänkin ilman mitään diiliä Rickterin kanssa, kun olisi vain käyttänyt harhojaan. Eikö tästä jo puhuttu? No minkä sille voi, jos pää oli niin täynnä marjoja, ettei siellä mikään asia kovin pitkään pysynyt muistissa. ”Toki, mutta ensinnäkin se olisi pitänyt minut liian kiireisenä enkä olisi ehtinyt toteuttaa itseäni kuten tahdoin. Toiseksi, miksi olisin itse vaivautunut esittämään jotain vanhaa rumilusta, kun sinä olit tarpeeksi typerä, että sinut sai ylipuhuttua tekemään sen puolestani?” Raizu selvensi asiaa. Olisi jääneet nämäkin mekot tekemättä, jos Raizu olisi ollut kokopäiväisesti kiinni shogunin töissä. Harva shogun kuitenkaan ompelee juhlaleninkejä.

Mutta se nyt Rickteristä, turha hänen kanssaan oli enää jatkaa mitään kehittäviä keskusteluita, ajan haaskausta. Rickter oli näemmä unohtanut, keiden kimppuun tässä oltiin hyökkäämässä, koska hän oli taas käymässä Raizun kimppuun, mutta Saizo muistutti tätä, etteivät he olleet samalla puolella ja alkoi piestä tätä. Siitä alkoikin sitten eeppinen taistelu, johon unnotkin yhtyivät ja seuraavaksi Zuko keksi, että tulipalo olisi kiva lisä. ”Jos ette käyttäisi tulta sisätiloissa, kiitos.” Dorian pyysi ehdittyään juuri ja juuri itsekin pois Zukon lieskojen tieltä. Sitten Raizukin sai osansa Unnojen vesisodasta ja sai väistää, ettei tukka kastuisi ja vaatteet menisi pilalle, vaikka hän olikin varautunut eikä laittanut ykkösiä päälleen. Sitten tuli jokin ultraääniaaltoja, mitä Raizukaan ei saanut pahemmin torjuttua, ja kyllä otti aivoon, kirjaimellisesti, ja korvissa soi. Sitten jokin viilsi ja hän tunsi veren virtaavan. Hän vetäytyi pois Masamune katanan ulottuvilta. ”Olisitte voineet kuolla tuskattomasti harhassanne, mutta jos tämä on enemmän mieleenne, niin mikäs siinä…” Hän totesi ja kokosi voimansa. Käänsi itsestään valuvan veren ja keräsi ympärilleen aloittaakseen oman hyökkäyksensä. Hän sinkosi verestä kiteyttämänsä terät salissa olijoiden niskaan. (ne saa kuolla jotka haluaa XD)

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com