Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 14.11.2017
23:03
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
ROKURO

Havahduin äkisti jostain ihme tilasta, jolle nyt en saanut minkäänlaista nimeä mieleen näin äkkiseltään, mutta ensimmäinen asia, jonka tajusin, oli se, että jonkun ihmeen takia Banko piti kädestäni kiinni. Bankoja nyt olin vähiten odottanut, mutta toisaalta vielä vähemmän odotin jotain melko outoa vaatetta päälläni. Tosin en ollut ainut, jolla oli oudot kuteet niskassa, koska oikeastaan kaikilla oli jotain outoa päällään. Aseista ei ollut minkäänlaista tietoakaan ja jalkoja puristi tai hiersi ikävästi ja syy oli se, että jostain kummasta minulla oli jaloissani naisten kengät, joten voisi olettaa, että outo vaatetuskin oli naisten vaate. Kuka sai muka jotain mielihyvää pukemalla miehet naisten vaatteisiin? Syy siihenkin selvisi, koska Raizu ja Rickter olivat näköjään hyökänneet linnaan. Tosin Rickter taisteli Raizua vastaan, että eivät he tainneetkaan olla ylimmät ystävykset - ainakaan enää, jos olivat joskus edes olleet. Taistelun lomasta Rickter ja Raizu huutelivat toisilleen turhuuksia ja viimeisimpänä he puhuivat siitä, kumpi olisi voinut olla shogun ja kumpi todella alkoi häneksi. Rickterin mielestä Raizu olisi saanut toimia yksin, mutta Raizu ei ilmeisesti kyennyt siihen, koska ei ollutkaan niin kaikkivoipamahti-Raizu, vaikka kovin koitti esittää sellaista. Raizu ei kuitenkaan pystynyt olemaan heidän typerän suunnitelmansa mukaan shogun, koska ei olisi kerennyt samalla toteuttamaan itseään. "Niin eli siis pukemaan miehille näitä sun vitun rumia kolttujas ja luulla samalla, et tää on jotenkin tervettä ja hauskaa. Vittu, hanki lääkitys friikki tai ees elämä!" Rickter huusi siihen. Tai ainakin oletin punapään olevan Rickter. Enhän ollut häntä itse koskaan nähnyt. Sitten Raizu jatkoi inisemistään siitä ja tästä, joten annoin olla.

Rickter puolestaan oli kuitenkin seuraavaksi aloittanut taistelut Saizon kanssa, joka kuitenkin sai pian itsensä tukalaan tilanteeseen, joten käytin tilaisuuden hyväkseni siinä kohdassa, kun Rickter keskittyi vaan Saizon halkaisemiseen eli ammuin vettä Rickterin päälle niin, että tämä oli nurin ja Saizo pääsi vapaaksi. Zuko yhtyis selvästi myöskin hommaan, mutta tulen kanssa linna varmasti palaisi kasaan alta aikayksikön, minkä jälkeen Dorian päätti muistuttaa tulen vaaroista. No, mutta koska Rickter oli nyt kuitenkin saanut Zukon ja Saizon kimppuunsa, niin ehkä Raizullekin olisi syytä tehdä jotain. Myös Ichiro pääsi paikalle ja aika pian myös Nanakuma oli paikalla. Ammuin Ichiron kanssa Raizua vedellä niin kovalla voimalla kuin oli mahdollista, mutta tämä sai väistettyä. Tämän jälkeen siirryin ultraääniaaltoon, jossa Nanakuma ihme ja kumma kyllä auttoi. En tiennytkään, että hän kykenee moiseen, koska tätä ennen Nanakuma ei ollut näyttänyt minkäänlaisia merkkejä sukumme voimia kohtaan. Lopulta myös Ichiro auttoi omalla ultraääniaallollaan ja se nyt toki osui. No sitä ei oikeastaan oikein voinut edes väistää. Samalla Masamune pääsi yllättämään Raizua. Tämän jälkeen Raizu tosin lateli, että olisimme voineet kuolla hänen harhassaan tuskattomammin, mutta ei ilmeisesti kelvannut. No ei kelvannut. "Luuletko todella pärjääväsi kaikille?!" kuului seuraavaksi Yashamarun ääni ja asia oli selvästi tarkoitettu Raizulle. Samalla Yashamaru heitti niitä ihme hiuksiaan Raizun suuntaan yrittäen kaiketi saada Raizussa jotain vahinkoa aikaan(?), koska taisi Yashamaru silloin kerran selittääkin ihan, että hänen hiuksensa tai siinä tekniikassa käytettävät hiukset leikkaavat mitä ja ketä vaan saaden pahaa jälkeä aikaan.

Seuraavaksi kuitenkin tapahtui outoja ja Raizu teki jotain verellään ja sinkosi ne seuraavaksi alas. Osa osui tehden muutamia haavoja, mutta suurimman osan torjuin omalta kohdaltani vedellä ja koska Nanakuma oli aikalailla siinä lähellä, niin tämäkin välttyi suurimmilta vahingoilta. Myös Ichiro suojasi itsensä vedellä ja sen jälkeen yritti ampua taas vettä Raizun niskaan(?). Tosin kaikki eivät olleet yhtä onnekkaita tai sen tajusin, koska kompastuin seuraavaksi johonkin veriseen raatoon, joka paljastui pian Dariusiksi. Mitä Darius täällä teki? Tosin seuraavaksi oli näköjään Sakuran vuoro näyttää seuraavalle miehelle kaapin paikka ja Sakura oikein loikkasi Raizun kimppuun kynnet ojossa(?) ja samalla koitti kovin iskeä hampaansa kiinni Raizuun(?). "Tästä saat saatana!!" Sakura huusi. Oli outoa nähdä Sakura tuollaisena, koska... no en ollut koskaan nähnyt häntä tuollaisena. "Toin aseita!" kuului seuraavaksi ovelta Gennosuken ääni ja mitä nyt näin, niin Jiro luikki samalla huoneesta pakoon. Tosin ei Gennosuke nyt kovinkaan paljoa ollut mukanaan saanut raahattua, mutta mukana nyt oli muutamia katanoita ja jopa kirves oli löytynyt (koska Gennosuke viskaa sen Tenzenin niskaan XDDDD).

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com