Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 14.11.2017
23:39
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
KAMANOSUKE

Kamanosuke oli havahtunut jostain todella oudosta unesta ja löysi itsensä sairastuvalta. Sainosuke ja Kazenosuke olivat siellä myös ja hereillä ja kitisivät taas tuttuun tapaansa. Tosin sitten Kamanosuke hoksasi, että hänellä oli joku mekko päällään, että ei se tainnutkaan olla unta. Hän oli nostanut lapset mukaan ja mennyt takaisin kokoushuoneelle katsomaan mikä tilanne oli. Ei ehkä ollut viisasta viedä lapsia sinne, mutta ei hän niitä nyt yksin voinut sairastuvallekaan jättää. Kokoushuoneessa oli menossa jotkin tosi kummat bileet ja sitten hän huomasi, että oli jo salissa ja sekös kummastutti. Lisäksi paikalla oli joku täysin vieras punahiuksinen tyyppi ja hän taisi tapella kyseistä tyyppiä vastaan… okei, tämä oli outoa. Sitten Saizo kävi hänen kimppuunsa, ettäs kehtasi, siis sen toisen hänen, hän itse ihmetteli oven suussa lapsineen.

Hetki meni, että hän alkoi tajuta, kun muut puhuivat Raizusta ja Rickteristä ja samalla Saizon kanssa tapellut Kamanosuke muuttui Ryuumeiksi, eli tämä olikin Rickter. (vitun hienosti hoksattu Uke XD) Kamanosuken olisi kyllä saatava lapset nyt johonkin, koska ei hän voinut osallistua tappeluun ne sylissä. Sitten tosin tuli jo jotain veriteriä päin ja Kamanosuke ehti onneksi siirtyä ovensuusta ulkopuolelle ja pois tieltä. Joku vilahti hetken päästä ohi ja se taisi olla Jiro. ”Mikä luuseri…” Kamanosuke tuhahti tämän perään. Kamanosuke uskaltautui palata huoneeseen, jossa osa oli ottanut osumaa, Darius vähän enemmän. Miksi tämä edes oli paikalla? Susumu värjötti siinä seinän vierustalla melko toimettomana, joten Kamanosuke sysäsi lapset tälle. ”Kun et kerta osallistu tappeluun, niin voit varmaan mennä jonnekin turvaan näiden kanssa.” Kamanosuke ehdotti Susumun katsoessa hölmistyneenä lapsia. ”Hyvä idea, muut pakenivat salakäytävän kautta, joten heidän pitäisi olla linnan ulkopuolella turvassa. Ota Oboro mukaan samalla.” Hyoma ehdotti. Ei käynyt kateeksi. ”Selvä… Tule Oboro.” Susumu koetti saada sitä tyhmää bimboa mukaansa.

Yashamaru heilutteli hiuksiaan Raizun suuntaan ja taisi saada jokusen osumankin ja verta tuli lisää. Kannattiko, kun äskenkin oli sujunut niin hyvin? Sitten Sakura hyökkäsi raivoissaan Raizun kimppuun ilman aseita. Naiset, mitä idiootteja. Raizu paiskasi naisen pois kimpustaan (?) ja Masamune hyökkäsi vuorostaan tämän kimppuun, mutta sai verestä kyhätyn miekan vastaansa ja Raizu torjui tämän iskun. Gennosuke ilmaantui paikalle ilmoittaen, että toi aseita. ”Loistavaa!” Kamanosuke ilmoitti ja nappasi tältä katanan, koska eipä hänellä juuri ollut mitään asetta itselläänkään ja jos hän lähtisi hakemaan, niin menisi hyvä tappelu ihan ohi. ”Darius, koeta kestää…” Saeryos yritti ilmeisesti saada tätä kuntoon, mutta tämä näytti kyllä jo melko elottomalta. ”Sinuna huolehtisin välillä itsestäsi muiden sijaan.” Raizu ilmoitti ja otti jonkin rasian esiin, josta viskasi mustaa jauhetta haltian päälle. Hetken tämä köhi Dariusin vieressä, kunnes tuupertui lattialle. ”Sanzo-dono, oletteko kunnossa?” Banko taas kyseli huolissaan Sanzolta, joka oli saanut ilmeisesti aikaisemmassa hyökkäyksessä osuman, mutta oli kuitenkin selvästi elävien kirjoissa. Kamanosukea nyt kiinnosti enemmän Rickterille kostaminen, joten nyt kun hänellä oli asekin, niin hän lähti Saizon ja Zukon avuksi. Hän nosti katanaa ja iski sillä pyyhkäisten kovan viiman Rickteriä päin. Tällä kertaa hän ei häviäisi! (aina ku sä sanot noin, niin sä häviät XD)

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com