Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 15.11.2017
00:05
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
SAKURA

Tappelu lähti käyntiin samantien, kun Oboro sai ihme ja kumma kyllä jotain aikaan ja Raizun harha raukesi. Ensimmäiseksi tosin Rickter hyökkäsi Raizun kimppuun, mutta lopulta Saizo muistutti, ettei Rickter kuitenkaan ollut haluttua seuraa ja Zuko yhtyi mukaan. Rokuro ojensi myös auttavaa kättään, mutta kiinnitti kuitenkin lopulta huomionsa Raizuun, kuten kaikki muutkin paikalla olevat Unnot Jiroa lukuunottamatta. Jiro sen sijaan pysyi poissa edestä ja yritti olla mahdollisimman huomaamaton aina siihen asti, että karkasi paikalta pois kokonaan. Oli hänessäkin tosiaan miestä kerrakseen. Raizua kohti kuitenkin hyökkäsi seuraavaksi myös Yashamaru ja Masamunekin näytti olevan siellä. Unnot puolestaan tykittivät Raizua vedellä ja sillä ultraääniaaltovoimallaan lähes taukoamatta(?). Seuraavaksi myös Kamanosuke pääsi paikalle ja Gennosuke aseiden kanssa. Hänellä ei kuitenkaan ollut mekkoa, mutta meikit kyllä ja hiukset oli laitettu. Tämä siis oli varmaankin vaihtanut vaatteensa ennen kuin tuli paikalle. Susumu kuitenkin poistui paikalta seuraavaksi ja nappasi Oboron mukaansa pois edestä pyörimästä, vaikka minun puolesta akka olisi voinut kuolla tännekin.

Löysin kuitenkin lopulta itselleni oikean kohdan hyökätä Raizun kimppuun, mutta en paljoa kerennyt tekemään, koska Raizun sai jotenkin vaan paiskattua minut pois kimpustaan. Lensinkin siitä sitten päin lattiaa tai niin kovin oletin, mutta oikeastaan murskasin siinä samalla Sein pään lattian ja itseni väliin niin, että tämän pää oikeastaan vaan räjähti niille sijoilleen ja Sei kuoli siihen. No, ainakaan en itse kuollut tai saanut kovinkaan pahoja vammoja. Sääli Seitä, mutta oma vikansa, kun haahuili juuri siinä. Tosin seuraavaksi Raizu teki jotain Saeryosille ja tämä oli jonkun ajan päästä kanttuvei. Sitä ennen Saeryos oli koittanut saada Dariusta ilmeisesti elävien kirjoihin, mutta Darius taisi olla aikalailla mennyttä kamaa samalla tavalla, niin kuin Seikin nykyään oli. Saeryos olisi kuitenkin syytä viedä lattialta pois, ettei kukaan talloisi ja tappaisi häntä vahingossa samalla tavalla, kuten nyt Seillekin kävi.

Kamanosuke puolestaan oli päässyt näköjään Rickterin kimppuun ja koitti hosua hänen suuntaansa ja taisi kyllä saada jotain haavoja Rickterille aikaan siinä samalla. Rickter puolestaan päätti seuraavaksi käyttää Rokuron muotoa ja yritti ampua vedellä Kamanosukea pois(?), kuten myöskin Saizoa ja Zukoakin. Seuraavaksi paikalle pääsi myöskin Hauru, jota tuskin kukaan odotti, mutta tämä kuitenkin muutti muotoaan joksikin ihme otukseksi ja kävi seuraavaksi Raizun kimppuun lentäen ja koitti jotenkin kaiketi kynsiä tätä helvetin pitkillä ja kaiketi terävillä kynsillään(?). Gennosuke oli myös päässyt aseineen siihen, mutta oli jakanut osan tuomistaan aseistaan muille eli niille, joilla ei ollut mitään asetta käytössään tai voimat eivät oikein auttaneet asiaa tässä taistelussa. Gennosuke piti kuitenkin itse kirveen, jolla huitoi Raizua kohti(?). Minä kuitenkin päätin nyt hoitaa Saeryosin huoneesta pois, koska eipä hänestä nyt apua ollut lattiallakaan retkottamassa.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com