Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 07.12.2017
14:28
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
RUI

Kaikki oli vihdoin valmiina lähtöön, vaikka itseäni kyllä hirvitti ajatus siitä, että lentäisimme lavan päällä mökeille, koska en suoraan sanottuna oikein pitänyt korkeista paikoista ja sitten se korkea paikka vielä liikkui, mikä teki siitä vieläkin pelottavampaa. Lisäksi minua pelotti myöskin se, että lava ei kestäisikään ja se hajoaisi alle ja sitten tippuisimme alas. Riippuen toki korkeudesta, mutta oli miten oli, en halunnut tippua edes matalalta. Tippuminen korkealta olikin juuri se kaikista kauhistuttavin asia ja teki mieli kyllä jättää väliin, mutta koska matka oli suhteellisen pitkä, niin en kuitenkaan jaksaisi kävelläkään ja hevosiin ilmeisesti mahtuu vaan yksi. Tai siis, että yksi per hevonen, joten ei se olisi hyvä yksin hevosellakaan lähteä. Tai olisihan matkalla mukana silloin myös viisi muuta, mutta jos jotain vakavaa sattuisi, niin ainutkaan parantaja ei kuitenkaan olisi hevosmatkalla. Ei sillä, että kukaan ryhmästänikään osaisi parantaa. Mutta ei auttanut kuin niellä pelkonsa ja astua lavalle, jolle Sakura ja Hauru lastasivat vielä tavarat ja köyttivät ne kiinni. Tavaroiden köyttämisen jälkeen me köytimme myös itsemme kiinni, joten putoaminen ei olisi enää yhtä todennäköistä, mutta ei köyttäminen kuitenkaan estänyt sitä, etteikö lava voisi mennä rikki ja sitten putoaisimme kaikki.

Sakura kuitenkin ilmoitti, kun kaikki olivat lavalla köytettyinä, että nyt oltiin valmiita lähtöön. Minä en ollut... ainakaan henkilökohtaisesti, mutta turha sitä nyt oli odottaa, että koska olisin valmis, koska en vaan ollut moiseen koskaan valmis. Masamune puolestaan meni muuttamaan muotoaan vähän matkan päähän ja kun hän sitten oli valmis, niin lensi hän matalalla meidän luo ja otti lavasta kiinni. Siinä kohdassa suljin silmäni, koska kyllä tämä nyt oli edelleenkin pelottavaa. Samalla puristin käsiäni nyrkkiin ja samalla puristin mustan kimononi hihoja. Tämä oli kammottavaa. "Ihan rauhassa, Rui... Ei tässä kuinkaan käy", Hauru yritti kovin vakuutella lavan kohotessa koko ajan korkeammalle. En saanut sanottua asiaan mitään, koska... no olin vähän niin kuin kauhusta kankeana. "Sayuri lentää!" Sayuri hihkaisi seuraavaksi. "Jospa Sayuri nyt kuitenkin istuu kiltisti takaisin alas, ettei satu vahinkoa vai tuletko syliin?" Sakura vastasi Sayurin lentoihin. "En halua... Sayuri haluaa lentää", Sayuri ilmoitti. "Niin niin... Totta kai, kukapa nyt ei haluaisi, mutta se onkin vaan turvallisuuskysymys. Et varmaan halua tippua kuitenkaan alas, ethän?" Sakura jatkoi. "Eihän tippuminen ole lentämistä", Sayuri sanoi vaan siihen.

"Äiti katso! Tähti! Se liikkuu!" Sayuri jatkoi hihkumistaan. "Niin, tämä tähti on Tsukihiko", Sakura selitti asiaa. Minä en uskaltanut katsoa ja pidin vaan silmäni visusti kiinni tarttuen seuraavaksi tiukasti lavan laitaan. "Tuo on tosi iso ja liila tähti!" Sayuri jatkoi seuraavaksi. "Tuo on kyllä Hoshiyomi, eikä tähti", Sakura naurahti siihen ja sitten oli Sayurillakin hauskaa naurusta päätellen. "Hei hei, Hoshiyomi!" Sayuri huuteli ilmeisesti Hoshiyomille ja kun nopeasti uskalsin avata silmiäni, niin Sayuri päätti vielä vilkuttaakin Hoshiyomille. Sen enempää en kuitenkaan nähnyt, koska suljin jälleen silmäni. "Ihan rauhassa nyt, Sayuri... Mitä, jos tulisit vaan syliin?" Sakura jatkoi ja kaiketi otti tyttärensä syliin. Se oli kuitenkin mysteeri, koska en ajatellut avata silmiäni enää uudestaan tämän matkan aikana.

"Alamme ilmeisesti olemaan perillä, Rui" Hauru sanoi seuraavaksi ilmeisesti lohduttaakseen, ettei enää ollut pitkä matka ja oikeastaan aikalailla melkein heti, kun Hauru oli sen sanonut, niin alkoi laskeutuminen. Laskeutuminen tuntui ihan vatsanpohjassa asti ja tämä, jos mikä tuntui pelottavalta, joten pidin vaan lujempaa kiinni lavan laidasta. Uskalsin raottaa vasta sitten silmiäni, kun lava oli laskeutunut ja pystyin henkäisemään helpotuksesta, ettei lava ollut mennyt rikki eikä mitään ilmeisesti ollut myöskään sattunut. Masamune puolestaan muutti taas jo muotoaan ja kyseli seuraavaksi, että olihan kaikilla kaikki varmasti kunnossa. "Kyllä... Olemme ainakin kaikki yhtenä kappaleena, kukaan ei pudonnut ja tavaratkin pysyivät kyydissä", Sakura vastasi irrotellen samalla itseään ja Sayuria lavan laidasta. Izumi availi myöskin köyttä, kuten Haurukin. Itsekin irrotin itseni köydestä ja sen jälkeen Sakura ja Hauru alkoivat availemaan tavaroita köysistä ja kantoivat ne pois lavan päältä. Oli kyllä helpottavaa tuntea taas maa jalkojen alla ja seistä siinä tukevasti. En osannut edes kuvailla sitä helpotuksen tunnetta, vaikka vielä kyllä taisin hieman ainakin täristä matkan teosta. "Mune-Munen syliin!" Sayuri puolestaan ilmoitti jo seuraavaksi. "Mune-Munen pitää mennä hakemaan loppujakin paikalle", Sakura sanoi. "Missä Yukimura on?" Sayuri jatkoi heti perään. "Hän tulee hevoskyydillä", Sakura vastasi.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com