Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 07.12.2017
21:10
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
HOSHIYOMI

Hoshiyomi oli lupautunut tulemaan ensimmäisen mökkiseurueen mukana, jotta Tsukihiko voisi näyttää kaikki mökit ja hän voisi neuvoa hitaammin liikkuvia oikeaan suuntaan. Ja kyllä hän oli erittäin tyytyväinen, että sai lähteä ja jättää Zelfan pitämään ihan vain itseään silmällä. Ja vaikkei siitä ollutkaan puhetta, niin samalla Hoshiyomi oli valmiina siltä varalta, että lava vaikka hajoaisi tai Sayuri keksisi oikeasti lähteä kokeilemaan lentämistä. Tyttö nimittäin oli hieman turhan innoissaan. Ruista ei voinut sanoa samaa, tämä pelkäsi ilmeisesti putoavansa, vaikkei laite ollut edes noussut maasta. Sakura sai kuitenkin Sayurin pidettyä aisoissa ja lavakin näytti kestävän. Sitten Sayuri innostui tähtien katselusta, mutta Sakura joutui pilaamaan tytön ilon sillä, ettei kyseessä ollut tähti vaan Tsukihiko. Seuraavaksi lavan vierellä lentävä Hoshiyomikin oli tähti, no tavallaan, jos hänen nimeään ajatteli. Sakura kuitenkin kertoi taas, että kyseessä oli Hoshiyomi eikä tähti. Sen jälkeen Sayuri alkoi huudella Hoshiyomille ja kun yookai kääntyi katsomaan, niin tyttö vilkutteli innoissaan lavan kyydistä. Hoshiyomi ei oikein tiennyt, miten hänen pitäisi siihenkin suhtautua… Lopulta hän päätti vilkuttaa takaisin ja käänsi sitten katseensa taas menosuuntaan.

Lopulta Tsukihiko tuli ilmoittamaan, että voitaisiin laskeutua ja Masamune alkoikin laskeutua varovasti kohti maanpintaa. Hoshiyomi laskeutui samaan tahtiin ja lopulta kaikki olivat turvallisesti maan kamaralla. Masamune muuttui taas ihmishahmoonsa ja varmisteli, että kaikki olivat kunnossa. Sakura sanoi muidenkin puolesta, että kaikki olivat kunnossa ja yhtenä kappaleena. Tsukihikokin oli tullut alas ja oli taas omassa hahmossaan tähdenlennon sijaan ja meni auttamaan Ruita, joka näytti hieman siltä, ettei tämän jalat kantaneet. Hoshiyomi taas auttoi Sakuraa ja Haurua tavaroitten kanssa, jotta lava saataisiin tyhjäksi ja Masamune pääsisi paluumatkalle. Sayuri olisi halunnut Masamunen syliin, mutta eipä tässä oikein ehtinyt sylitellä. ”Pääset kuule äidin kanssa nukkumaan hurjan lentoretken jälkeen.” Masamune ilmoitti Sayurille. Sitten Sayurilla olikin jo ikävä Yukimuraa.

Tavarat saatiin purettua ja köydet sidottua lavaan niin, että ne pysyisivät matkan ajan mukana. ”Lähden hakemaan seuraavia. Tulet varmaan perästä sitten, kun saat näytettyä muut majat Hoshiyomille?” Masamune sanoi ja Tsukihiko myönsi, että se oli hänen suunnitelmansa. ”Voimme varmaan ensin auttaa kantamaan tavaroita sisälle.” Hoshiyomi arveli ja alkoi kantamaan jo osaa tarvikkeista kohti pientä hylättyä mökkiä. Tsukihiko taas auttoi Ruita sisälle, ettei tämä tupsahtaisi nurin. Masamune haki tilavamman paikan ja vaihtoi hahmoaan ja nappasi sitten lavan mukaan ja nousi taas taivaalle. Kun tavarat oli saatu sisälle (?) ja Haurulla ja naisilla oli kaikki suhteellisen hyvin (?) Hoshiyomi ja Tsukihiko lähtivät katsastamaan muut mökit ja palasivat sitten Osakan linnan raunioille. Montahan linnaa he onnistuisivat vielä romuttamaan? Masamune oli jo paikalla ja uutta tavarakuormaa lastattiin lavalle. (?)

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com