Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 07.12.2017
23:20
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
ANASTASIA

Pakko Anastasiankin oli myöntää, ettei lentoretki Jiron pikku kullannuppujen kanssa vaikuttanut mitenkään riskittömältä yritykseltä. Sen verran villinä ipanat olivat käyneet odotellessa, ensin lensi muta ja sitten huidottiin kepeillä. Se oli kyllä saletti, ettei Anastasian lapsesta tulisi moista riiviötä, kyllä hän kitkisi sellaiset piirteet pois heti alkuunsa. Hän ei moista menoa katselisi, Mutta Jiro nyt oli urpo joka ei osannut mitään muuta kuin tehdä lapsia, niistä huolehtiminen puhumattakaan kasvatuksesta oli hänelle täysin mahdoton asia edes käsittää. Masamune palasi takaisin ja ei voinut kuin ihmetellä, vaikka oli Ana ehkä kauempaa nähnyt Masamunen lohikäärmeenä muutaman kerran, ei siihen näkyyn silti oikein tottunut. Fiilis meni kuitenkin pilalle, kun Jiron ipanat alkoivat taas riehua, että nyt lennettäisiin. Ikävä sanoa, mutta Anastasialle ei tulisi ikävä, jos kakarat vahingossa lentäisivät laidan yli.

Isä ei ollut yhtään lapsiaan parempi vaan puolusteli riiviöitään Ichirolta, joka yritti pitää ipanat kurissa. Nanakuma taas tahtoi apua tavaroiden kanssa, mutta Jiro oli päättänyt olla kuuro. Ichiro meni auttamaan tavaroiden kanssa ja Jiro kaksi ja Furijia olivat jo lavalla. Ichiro kaksi ja Juri leikkivät kauempana etteivät olleet mokomille idiooteille sukua. ”Juri ja Ichiro, me mennään seuraavaksi!” Anastasia huikkasi, että kaksikko tajuaisi tulla paikalle. Hän meni sitten lavalle köyttämään vihdoin hiljentyneitä ipanoita kiinni, etteivät putoaisi, koska vaikka se ei haittaisikaan, niin ehkä se ei olisi kuitenkaan kovin suotavaa. ”Jos jäädyttäisin teidät kiinni, niin ainakin pysyisitte siinä…” Hän pohti vielä Ichiron ja Nanakuman pakatessa tavaroita ja Anastasia sitoi niitä sitten kiinni. Hoshiyomi ja Tsukihiko olivat tulleet myös Ja Hoshiyomi ilmoitti, että ratsain liikkujat voisivat lähteä nyt sitten. Dorian sanoi tulevansa samaa matkaa heidän kanssaan.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com