Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 07.12.2017
23:48
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
NANAKUMA

Olimme sopineet, että olisimme nyt sitten seuraavat vuorossa. Tai no Jiro nyt ei ollut ottanut siihenkään osaa. Lähinnä olin pohtinut asiaa Anastasian ja Ichiron kanssa, kun sitä oli kysytty, että ketkä sitten olisivat seuraavat. Jiro oli vaan heittänyt jotain mukamas hauskaa vitsiä siihen, että jos Masamune edes saapuisi ikinä takaisin ja jos lava edes olisi ehjä. Erittäin hauskaa... No olisihan se toki sääli ja valitettavaa, jos lava olisi mennyt rikki ja porukka tippunut kyydistä, mutta sitä nyt ei tarvinnut valitella, koska Masamune tuli takaisin sen lavan kanssa. Sitä ennen Jiron lapset olivat kuitenkin laittaneet ranttaliksi. Ichiro puolestaan oli yrittänyt saada kakarat rauhoittumaan, muttei onnistunut ja asiaa ei paljoa auttanut, että Jiro meni itsekin leikkimään mutasotaa kauhukakaroidensa kanssa. Ichirolla näytti menevän hermot ja muutkin seurasivat vierestä, että olipa hienosti kasvatettuja lapsia. Kerta kaikkiaan...

Mutta tosiaan... Masamune saapui lavoineen ja laski sen alas, joten aloin siitä sitten pakkaamaan tavaraa lavalle, mutta valitettavasti myös kauhukakarat tajusivat lavan ja halusivat lentää. "Menkää muualle lentämään... Olette vain edessä. Jos ette huomanneet, niin yritän pakata tavaroita lavalle ja älkää tuoko sitä mutaa mukananne", totesin kakaroille. "Jos sinä et huomannut, niin nyt on meidän vuoro lentää... Mene muualle pakkaamaan, tyhmä Nakukuva", Pikku-Jiro ilmoitti. "Voitte puhua isälle noin tai vaikka haistattaa paskat päin naamaa, mutta minulle ette päätänne auo. Antaa vetää", totesin kakaroille siihen. Onneksi Ichiro kuitenkin sai kakarat hiljenemään. Jiroa se toki haittaisi jotenkin kamalasti, että hänen pikku natiaisensa joutuisivat pahimmassa tapauksessa susien syömäksi. Ei kyllä haitannut, vaikka olisivatkin jääneet, mutta se, että Jiro ja Ichiro aukoivat nyt siitä toisilleen päätään, ei edistänyt tavaroiden pakkaamista lavalle. Päätin siis tehdä veljieni välisestä riidasta lopun, jospa heistä edes toinen pääsisi auttamaan. Jiro nyt ei mukamas edes kuullut, mitä sanoin, mutta sentään se ei yllättänyt. Ichiro kuitenkin tuli auttamaan.

Anastasia puolestaan huuteli seuraavaksi Jurin ja Pikku-Ichiron paikalle vähän matkan päästä ja hekin saapuivat lavan suunnalle. Sitten Anastasia alkoi köyttämään Jiron kauhutapauksia kiinni lavaan. Kun kaikki nyt matkaan tulevat tavarat olivat lavalla, aloin kiinnittämään niitä lavaan kiinni. Ichiro puolestaan yritti parhaansa mukaan köyttää Jurin ja Ichiron kiinni lavaan. "Kyllä me oltaisiin itekin osattu solmu tehdä. Ei me olla enää niin pieniä", Juri totesi. "Kyllä minä sen tiedän, mutta ihan vaan varmuuden vuoksi", Ichiro totesi siihen. Pikku-Jiron ja Furijian kanssa ei ilmeisesti ollut yhtä helppoa, koska Anastasia uhkasi kovin jäädyttää muksut kiinni lavaan, mutta ei kaksikko enää uskaltanut liikkua tai edes sanoa mitään, kun heitä oli jo melkoisesti ilmeisesti peloteltu ensin sillä, että jäisivät tänne ja sudet söisivät heidät ja sitten vielä uhattiin jäädyttää. Kaiketi kauhukaksikkokin lopulta saatiin kiinni lavaan. Hoshiyomi, joka hänkin oli saapunut paikalle hetki sitten, ilmoitteli, että ratsain liikkujat saisivat lähteä nyt hänen kanssaan. Dorian päätti lähteä samaa matkaa heidän kanssaan. Zelfa oli kai jo lähtenyt teleporttimatkalleen, kun ei häntä enää täälläkään näkynyt. Mutta kun kaikki tosiaan oli lavalla, niin istuin lopulta itsekin kyytiin ja köytin itseni lavaan kiinni, koska parempihan sitä oli varautua kaiken varalta. Myös Ichiro köytti itsensä kiinni lavaan.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com