Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 12.01.2018
21:36
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
RAIZO

Mies totesi, että olipa juu melkoinen onnettomuus. No olihan se juu aika moinen, kun paikka vähän romuttui ja porukkaa kuoli, että ei se nyt oikeasti ollut ihan niin pieni onnettomuus, mutta eihän partasuu sitä tiennyt. Ei sillä, että aikoisin sitä tämän enempää edes avatakaan, koska se ei oikeastaan kuulunut hänelle sen enempää kuin muillekaan. Mutta seuraavaksi siihen seikkaan, että matkailin tai talsin tosiaan Japania ristiin ja sinne tänne eli minne nyt mieli teki. Ei minulla ollut mitään varsinaisia suunnitelmia koskaan siitä, minne menen, kun en ollut aina varma siitäkään, minne tulin. Mutta tämän kyseisen miehen mielestä paikoillaan pysymisen syy voisi kyllä ilmaantua, kun osun vaan oikeaan paikkaan. "Aika ihme pitää sattua... Olen kiertänyt jo ties kuinka monta kylää ja kaupunkia ja yksikään ei ole ollut kovinkaan kiinnostava paikka. Ehkä se johtuu paikan asukkaista..." vastaan siihen. Vai oliko mies tarkoittanut sillä oikealla paikalla jotain muuta? Kenties ihmistä? No jaa.

Mutta kuitenkin siihen, että miten tämä tuntematon mies itse sitten, että oliko täältä vai jostain muualta. Ei täältä kuulemma ainakaan, koska oli patkalla kotiinsa Edoon. "Minä en varsinaisesti ole matkalla mihinkään, mutta toivottavasti kotimatkasi sujuu hyvin", vastaan siihen ja hörppäsin juomastani. Tämä mies puolestaan kyseli jo seuraavaksi, että olinko ajatellut pitkäksikin aikaa jäädä Naraan. Ai, olin siis Narassa. No niin jo, olihan Takatorin linnakin Narassa, niin tietenkin. En selvästikään ajatellut asiaa kovinkaan paljoa, mutta selvisi sitten sekin. "En oikeastaan ole vielä päättänyt, mutta tuskin kovinkaan pitkäksi aikaa. Ei tämäkään kyläpahanen kovinkaan kiehtovalta ole vaikuttanut... Saavuin tosin tänään päivällä tänne vasta, että en nyt ihan heti ole lähdössä tokikaan. Enkä varmaan huomennakaan vielä, mutta ehkä ylihuomenna, ellei suunnitelmat muutu. Mutta mites itse? Oletko tai aiotko yöpyäkin täällä, vai aiotko lähteä tien päälle vielä tämän illan tai yön aikana?" kyselin perään, ettei keskustelu hyytyisi tyystin. Kukahan hän edes oli?

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com