Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 12.01.2018
23:32
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
RAIZO

Tämän kyseisen miehen mielestä nuorena kuulemma kannattikin reissata, kun jaksaa ja mikään ei sitä estäisi. Oliko hän sitten joku vanhakin patu? Ei ainakaan näyttänyt sellaiselta, että oli hän sitten aika hyvin säilynyt. Tai no... riippuu toki siitä, minkä ikäinen kyseisestä miehestä oli vanha. "Niin no onhan reissaamisessa aina ollut se oma viehätyksensä", vastaan vaan siihen, minkä jälkeen tosiaan siihen, että mies oli matkalla kotiinsa ja toivottelin hyviä matkoja hänelle jo valmiiksi, vaikka ei miehellä kiire näyttänyt olevan. Kiitteli mies kuitenkin siitä, koska sitä tarvittiin. Tai siis onnea ja sitä rataa, kun koko maailma on vähän sekavassa tilassa. "Se on kyllä totta... Osakankin linna kuulemma mureni, kun jotkut yliluonnolliset ottivat yhteen. Oletko kuullut siitä?" kyselin perään. "Itse kuulin ohimennen matkalla tänne ja kyselin sitten heiltä, että tietävätkö he tarkemmin. He kertoivat, että jotkut yliluonnolliset olivat ottaneet yhteen ja se oli sen linnan loppu. En sitten tiedä kuitenkaan sen tarkemmin, mutta outoa, että heillä on melkein sisällissodiksi laskettavia ongelmia, vaikka ovatkin ihmisten kanssa todellisessa sodassa. Järkeä haaskata mahdollisia liittolaisia turhaan sotaan toisiaan vastaan. Ei sillä, että yliluonnollisten ja ihmistenkään välinen sota olisi yhtään sen järkevämpi. En ole edes varma, miksi yliluonnolliset ovat sodassa ihmisiä vastaan... Tai ainakaan enää, koska shogunhan kuoli... ja sekin yliluonnollisten takia. Shogunhan se ongelma oli alunperinkin ihmisille, mutta nyt kun ongelma on kuollut, niin mikä ongelma tässä nyt enää on? Varmaankin vaan se, että ihmiset ja yliluonnolliset eivät tule toimeen keskenään... Ken tietää, mutta ehkä se ei ole ongelmani", lisäsin loppuun aiheen ehkä hieman karaten käsistä.

Tosin sitten päästiinkin Kioton ihmeellisyyksiin tai siihen, että kaupunki oli näkemisen arvoinen. "Totta... Niin väitetään ainakin. En ole käynyt siellä, mutta ehkä se voisi olla joku seuraavista kohteistani jossain kohdassa", vastaan siihen. Oli mies kyllä myös kysellyt, että mistä olen tullut, mutta siis tarkoittiko hän alkuperää vai sitä, missä viimeksi olen ollut? Se jäi hieman mysteeriksi, mutta taidan jättää kuitenkin alkuperäni väliin tämän keskustelun suhteen. Mutta sitten olimmekin jo seuraavassa aiheesta eli vapaudessa, että reissaaminen milloin mihinkin ja milloin mistäkin kuulosti miehestä vapaalta, minkä jälkeen hän toivoi olevansa nuorempi ainakin kymmenen vuotta. "Ai... Et sinä minusta hirveän vanhalta näytä... Kuinka vanha sitten olet, jos saa udella?" kyselin perään ihan vaan uteliaisuuttani. Mies ei itse kuitenkaan valittanut vapautensa riistosta, koska oli reissaamisessakin haittapuolensa, kuten se, ettei aina tiennyt, missä nukkua ja mistä saa ruokaa ja minne mennä ja kun kukaan ei ole koskaan odottamassa. "Se siinä viehättääkin, mutta on se totta, että pidemmän päälle se on kyllä aika raskasta. Myönnän, että olisi kiva saada joskus elämäänsä joku kumppani ja asettua aloilleen, mutta se ei vaan ole tapahtunut... vielä ainakaan. Mutta hyviä puolia tässä kyllä on sen verran paljon, kuten vapaus elää, miten haluaa, niin en valita, vaikka en varsinaisesti asukaan missään. Kyllä senkin aika varmasti vielä koittaa, ellen kuole ennen aikojani", vastasin siihen aiheeseen. "Oletko matkalla muuten ihan yksinäsi?" kyselin vielä perään mennen asiasta hieman toiseen, minkä jälkeen vielä tämän kyseisen miehen majapaikkaan, joka kuulemma oli vähän matkan päässä. "Onko täällä useampikin majapaikka... Tai siis majatalo tai vastaava? Majatalon vanha rouva sanoi, ettei hänen majatalonsa lisäksi ole muita vastaavia, mutta ehkä hän valehteli saadakseen asiakkaat hänen itsensä luokseen", tokaisin siihen. "Aivan... Olen muuten Raizo", lisäsin vielä perään, koska kai se oli ihan kiva tietää, minkä nimiselle sitä edes puhui.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com