Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 13.01.2018
00:14
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
YUKIMURA

Yukimuran olisi ehkä kannattanut jättää maailman mullistukset sikseen, koska siitähän tämä toki otti puheeksi Osakan linnan pikku tapaturman ja kyseli, oliko Yukimura kuullut moisesta. Yukimuralla oli mennä sake väärään kurkkuun, mutta onneksi vain melkein. ”Juoruja nyt kuulee aina, en tullut Osakan kautta, joten en tiedä, onko siellä linna vielä pystyssä vai ei. Mutta onhan se voinut maanjäristykseenkin luhistua. No kuka noista tietää.” Hän totesi kuin ei ainakaan olisi ollut osallisena moisessa tapauksessa. Sitten tämä miekkonen kertoi oman mielipiteensä ihmisten ja yliluonnollisten välisestä sodasta ja sen mielettömyydestä, kun shogunkin oli kuollut. ”Shoguneita tulee aina lisää, ei yksi kuollut shogun sotaa lopeta, tulee uusi entistä vallanjanoisempi. Ei shogunin tappaminen sotaa lopeta.” Yukimura totesi, kuin ei itse olisi ollut paikalla ja osa syy, että shogun kuoli. Tai no shogun oli kuollut aikaa sitten, he tappoivat feikin, tai eivät, koska Rickter ja Raizu karkasivat, mutta niin ihmiset kuvittelivat. ”On se siinä kohtaa ongelmasi, jos joku virkaintoinen samurai kuulisi tuollaiset puheet ja tulkitsisi maanpetokseksi.” Yukimura huomautti, hän jos kuka tiesi, Nobuyuki oli siitä syystä maanpaossa perheensä kanssa, koska oli maanpetturi Yukimuran takia.

Kiotovinkki oli kuulemma hyvä ja sinne voisi jossain kohtaa suunnata kulkunsa. ”Kannattaa pitää kiirettä, ennen kuin sekin kaupunki on maan tasalla.” Yukimura pohti ja joi kuppinsa tyhjäksi. Sitten Yukimuran ikään, että ei hän tästä toisesta mitenkään vanhalta näyttänyt ja sitten kysyttiin ikää. Hetki löi tyhjää senkin tiedon kanssa, ei ehkä pitäisi ottaa enempää. ”33, en nyt mikään ikäloppu, mutta kyllä sekin ikä tien päällä jo alkaa painaa istumatyöläistä.” Yukimura totesi. Mutta sitten tämän toisen kaverin elämäntapaan, että olihan se tosiaan rankkaa ja olisihan sitä mukava löytää joku, jonka kanssa asettua aloilleen, mutta sellaista vain ei ollut tapahtunut. ”Ei sellainen tapahdukaan noin vain, kuin harvoin joillekin todella onnekkaille. Sinun pitäisi viettää jossain enemmän aikaa ja tutustua ihmisiin, ei sitä oikeaa muuten löydy. Millaista kumppania olisit vailla?” Yukimura neuvoi kuin paraskin asiantuntija, vaikka hänen kumppaninsa olivat lukinneet hänet kahdeksi kuukaudeksi komeroon, että siinäpä neuvoi.

Sitten mies kyseli, matkasiko Yukimura yksikseen. ”Kyllä, itseksenihän minä. Työmatkalla, tai siltä palaamassa.” Yukimura totesi ja mietti, että mitähän kummaa hän keksisi työkseen, jos sitä alettaisiin kysellä. No ehkä se ei kiinnostanut ketään? Majapaikasta vielä, että ilmeisesti tämän toisen kaverin majapaikan emäntä oli väittänyt, ettei muita vastaavia ollut lähistöllä. ”No se on vähän köyhän miehen majatalo, että ei se varmaan oikeaa majataloa vastaakaan, mutta matkaa on sen verran, ettei kauhean kalliisiin majataloihin kannata kaikkea rahaa heti laittaa. Sitten tämä kaveri esittäytyi Raizoksi. Yukimura tuijotti tätä hetken, kun oli kuvitellut kuulevansa väärin. ”Mikä yhteensattuma, tunsin erään Raizun, muttei teissä ollut muuta yhtenevää kuin hyvin samankuuloiset nimet. Minä olen Benmaru.” Yukimura totesi, koska Benmaru oli hyväksi todettu valenimi… tai no… miten sen nyt otti. Oikeasti hän ei ollut ajatellut Raizua Raizon nimen kuullessaan, koska oli kuullut ensin tämän esittäytyvän Saizoksi. Ja tässä oli pelottavasti jotain samankaltaisuutta muutenkin, jos tällä olisi lyhyemmät hiukset… hän voisi olla hyvinkin paljon saman näköinen.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com