Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 13.01.2018
00:50
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
RAIZO

"Niin, voihan Osakan linnan kohtalo toki olla juorukin vaan. En minäkään sitä itse ole nähnyt, mutta ehkä se joskus selviää tai on selviämättä", vastaan siihen Osakan linnan tuomioon, kun tämä kyseinen mies väitti Osakan linnan tuhon olevan vaan juoru. No en voinut itse sanoa varmuudella linnan tuomion totuutta, joten sama se kaiketi oli. Ei se kuitenkaan minun elämääni estänyt mitenkään. Tämän jälkeen kuitenkin shoguneihin, että aina tulee uusi ja ei shogunin tappaminen sotaa lopeta. "Ei toki lopetakaan, riippuen siitä, millainen uusi shogun mahtaa olla. Tosin minulle ei kuitenkaan koskaan valjennut, mitä se jo kuollut shogun sitten halusi yliluonnollisista tai haluaako mahdollisesti nykyinen tai tuleva samaa..." selittin siihen, mitä ikään kuin olin tarkoittanut asialla. Mutta sitten minun ongelmaan tai siis ongelmaan, joka olisi ongelmani siinä kohdassa, jos puheeni tulkitsisi maanpetokseksi. "No, ehkä kukaan nyt ei pahoittanut mieltään puheistani täällä", tokaisin siihen, vaikka tottahan tuo toki oli.

Seuraavaksi taas Kiotoon ja kiirettä pitäisi pitää, jos vaikka sekin kaupunki olisi maan tasalla pian. "Totta sekin... Jonkun huhun mukaan sama jengi oli kuulemma laittanut Himejin linnan ensin muusiksi", vastasin asiaan tai siis niin olin kuullut, mutta Himejissäkään en ollut käynyt, joten totuutta en tiennyt. Sitten matkaamiseen, joka oli kannattavaa nuorella iällä ja että eihän mies vanha ollut, mutta kuinka vanha sitten, niin hän oli 33-vuotias. Totesi hän perään, ettei toki ollut ikäloppu, mutta vastaava reissaaminen ei sopinut istumatyöläiselle. "Niin no eihän kaikki tokikaan sovi aina kaikille... Sekin on totta", totesin asiaan. Seuraavaksi kuitenkin oltiin jo kumppaneissa, että ei kukaan kumppania ensi-istumalta löydäkään ja minun pitäisi viettää yhdessä paikassa enemmän aikaa. "Olen vaan kamalan huono viettämään yhdessä paikassa älyttömän kauan aikaa, jos paikka ei todella vedä puoleensa", totesin siihen väliin, minkä jälkeen mies kyseli jo, että millaista kumppani olin vailla. Katsoin siinä kohdassa miestä hieman siten, että mitä ihmettä. "En minä tiedä... En ole koskaan ollut kenenkään kanssa sillä tavalla yhdessä, että osaisin sanoa, millainen kumppani viehättäisi... Mutta olen kuitenkin huomannut, että se juttu ei ehkä kuitenkaan ole naiset. Mutta en ehkä tunne itseäni täysin sopivaksi myöskään kaikista miehekkäimme kaverille, koska en välttämättä itsekään ole se kaikista miehekkäimmän näköinen alfauros, vaikka en nyt suoraan toki naiseltakaan näytä. Mutta en osaa määritellä, millainen olisi juuri täydellinen kumppani itselleni... Tuota... miksi sinä sellaista edes kyselet?" kyselin vielä perään, koska kysymys oli ollut aikalailla sellainen, jota en ollut odottanut. Vai kelasiko hän jossain fantasijoissaan, että hän alkaisi minun kumppaniksi? Toivottavasti ei, koska ne unelmat tulisivat päätökseen alta aikayksikön.

Mutta taas asiassa seuraavaan eli siihen, että oliko mies yksinään matkassa ja kyllä, oli hän. Hän oli työmatkalla tai siis palaamassa siltä. "Niinkö tosiaan... Millaista työtä teet?" kyselin perään ihan vaan taas uteliaisuuttani ja pitääkseni keskustelua yllä. Mutta seuraavaksi jo köyhän miehen majataloihin, ettei kyseessä edes ollut oikea majatalo, mutta kalliimpiin ei ollut varaa. "Pääasia, ettei ulkona tarvitse nukkua", vastasin siihen, minkä jälkeeni nimeeni tai siis johonkin yhteensattumaan, että hän tunsi kerran jonkun Raizun, mutta ei minussa ja siinä Raizussa sitten muuta samaa ollutkaan kuin nimi. Kelasin jo itse, että tämä Raizukin olisi ollut Raizo, mutta eihän hän ollut kuin vain Raizu. "Aivan... No onhan se Raizu toki aika samanlainen nimi... Mutta hauska tutustua", lisäsin loppuun, kun mies kertoi nimekseen Benmaru. "Ketään Benmarua en kuitenkaan ole itse aiemmin tavannut enkä edes vastaavan nimistä tai lähelle saman nimistä", lisäsin vielä loppuun, vaikka varmasti häntä toki kiinnostikin ihan hirveästi. Mutta join kuitenkin sen juomani nyt loppuun.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com