Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 13.01.2018
01:15
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
YUKIMURA

Yukimura vain nyökkäili hyväksyvästi Raizoksi paljastuneen miehen jutuille shoguneista ja muista asioista, joissa ei ehkä kannattanut pidempää pyöriä. Tämä tosin totesi Yukimuran varoituksiin, että tuskin tässä porukassa kukaan hänen puheistaan mieltään pahoitti. ”No tuskin tai ainakaan muistaa sitä enää aamulla” Yukimura myönsi. Sitten huhuun, että sama poppoo olisi laittanut Himejinkin linnan maan tasalle. ”Kaikkea sitä kuuleekin…” Yukimura totesi, mutta siellä hän ei onneksi ollut edes paikalla ja kuuleman mukaan Masamune sen linnan luhisti kasaan. Yukimuran työt ohitettiin onneksi ja sitten päästiin Raizon olemattomiin kumppaneihin, koska hän oli huono viettämään samassa paikassa pitkiä aikoja. ”No ehkä se asia ajan kanssa muuttuu, ei voi tietää.” Yukimura totesi ja sitten tarkemmin Raizon kumppanikriteereihin. Ilmeisesti mies oli juonut tarpeeksi, kun alkoi tosissaan niistä avautumaan, ei Yukimura sellaista olettanut. Mutta naiset tätä eivät kiinnostaneet, no sellaista oli täälläpäin liikkeellä. Mutta kovin miehekkäät miehet eivät myöskään olleet Raizon juttu, koska hän ei itsekään ollut miestenmies. Tai no oli, mutta ei sillä tavalla. ”Pitkät hiukset tekevät paljon, kyllä sinä muuten ihan miehekäs olet.” Yukimura pohti, olihan Raizo nuori, tai Unno, ja hoikka ja nätin puoleinen, mutta ihan miehekäs mies kuitenkin. Hiukset nyt tekivät hiukan hallaa. Sitten Raizo tosin tajusi ihmetellä, miksi moinen Yukimuraa kiinnosti. ”No ihan muuten vain, jos sattuisin tuntemaan jonkun sopivan.” Yukimura sanoi, ei hän mitään ollut ajatellut, mutta nyt ajatteli. Raizo muistutti Saizoa, oli miestä vailla ja kaipasi itseään naisellisempaa miestä. Kamanosuke oli selvästi miehen tarpeessa, koska ei pääsisi Saizosta yli, ellei löytäisi jotakuta parempaa. Tässä voisi olla hyvä mahdollisuus. Raizo ei vaikuttanut olevan yliluonnollisia vastaankaan, että ei sekään ehkä este olisi. Yksi asia voisi toki olla este. ”Et sitten varmaan ole lapsista tai perheen perustamisesta erityisen kiinnostunut, kerta naiset eivät houkuta?” Yukimura totesi, olihan se nyt hiukan töksähtävä kysymys, mutta hän voisi laittaa alkoholin piikkiin.

Sitten valitettavasti palattiin Yukimuran olemattomiin töihin. ”Olen kirjanpitäjä, eli paperinpyörittelyä ja sellaista mukavaa.” Yukimura keksi jotakin. Nyt oli kyllä tultu satuiltua pahemmin kuin Sayurin iltasatujen kohdalla. Loppuun vielä Raizuun ja siihen, että kyllähän se nimi samalta kuulosti. ”Niin, se Raizu tosin kuoli joku aika sitten. Sodassa.” Yukimura totesi. ”Tunsin myös Saizon. Hänkin kuoli.” Hän totesi, eikä oikein tiennyt, että miksi. Raizo ei kuitenkaan tuntenut ketään Benmarua. ”Hyvä niin, ei ole häävi nimi.” Yukimura naurahti keventääkseen vähän aikaisempia kuolemapuheitaan.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com