Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 13.01.2018
01:47
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
RAIZO

Vielä päästiin siihen, että tuskin kukaan nyt juuri paikalla olijoista oli puheistani itseensä ottanut ja loukkaantunut. Oli tämä Benmarukin asiasta sitä mieltä tai siis tästä keskustelusta ei kaiketi vaan kukaan enää aamulla mitään muistaisi. "Sääli, olet kuitenkin ihan mukavaa seuraa. Oikeastaan ainut ns. kunnon seura pitkään aikaan", totesin siihen, koska olisihan tämä kuitenkin ihan kiva muistaa. Vaikka ei kai sillä mitään merkitystä olisi, kun emme kuitenkaan jatkaisi matkaa samaan suuntaan. Tai mistä tietää, ehkä jatkaisimmekin? Siis ihan vaan kaveripohjalta. Ei mies ihan kuitenkaan ollut sitä luokkaa, johon itse olisin rakastumassa kuitenkaan, vaikka mukavalta vaikuttikin. Mutta kaikkea sitä kuulemma kuulikin, kun olin vielä jatkanut siitä, että huhun mukaan Osakan linnan tuhoajat olivat samat kuin Himejinkin. No se nyt oli vaan huhu tai juoru siinä missä Osakankin linnan tuho, joista kumpikaan tuskin selviäisi edes koskaan, ellen menisi katsomaan tilannetta. Ei se kuitenkaan niin paljoa kiinnostanut, joten antaa tuhot nyt olla vaan.

Tämän jälkeen olimme kumppaneissa, jota en ehkä saisi, jos en osaisi olla aloillani jonkun aikaa edes. Benmaru oli sitä mieltä, että ehkä asiat muuttuvat ajan kanssa. "Ainakin sitä voi toivoa", totesin siihen, kunnes tosiaan vielä vähän syvemmin kumppaniaiheeseen siltä saralta, että millainen itseäni miellytti. En tosin ollut varma, miksi moista olin lähtenyt selittämään, mutta laitetaan saken piikkiin. Mutta siihenkin vielä, että en ehkä itse ollut se kaikista miehekkäin tapaus, mutta olinpas kuitenkin tai ainakin Benmarun mielestä, vaikka hiukset saattoivat sanoa toisin. "En vaan ole malttanut luopua pitkistä hiuksista... Lyhyissä en osaisi varmaankaan edes elää enää. Mutta en nyt toki olekaan mitenkään naisellisen näköinen. Sitä en toki tarkoittanut enkä tiedä, miksi puhun tällaisesta aiheesta, koska ei tämä ainakaan normaalia ole, mutta lähinnä tarkoitin, että on minuakin miehekkäämpiä. Olen toki selvästi mies, mutta aina voisi näyttää miehekkäämmältä. En tosin enää itsekään tiedä, mitä selitän, joten annan ehkä ulkonäköni analysoinnin olla", lisäsin vielä loppuun.

Mutta kuitenkin siihen seikkaan, miksi Benmarua kiinnosti se, millaisen kumppanin voisin haluta. No ihan vaan siksi, jos sattuisi tuntemaan jonkun sopivan. Tämä keskustelu meni aina vaan oudommaksi. Olikohan hän siis jo parittamassa minua jollekulle tutulleen? En oikein osannut sanoa siihen mitään, mutta sitten asiat etenivät vielä oudompaan suuntaan, kun mies kyseli, että en sitten varmaankaan ole lapsista tai perheen perustamisesta kiinnostunut, kerta naiset eivät houkuta. "No ei se nyt tärkeintä ole, mutta en minä nyt pahakseni toki laittaisi vaikka kumppanilla olisikin edellisestä liitosta omia lapsia. Kaksi miestä nyt eivät toki lapsia saa, että en nyt biologisia lapsia haluakaan, mutta ei minulla nyt lapsia vastaankaan mitään ole. Miksi sinä moista kyselet?" kyselin vielä perään, koska kysymys oli ollut tosi outo ja sitä tasoa, että Benmaru oli varmasti kännissä. Ei siinä, taisin kyllä itsekin hieman ainakin olla. Kumppaneista kuitenkin Benmarun työhön ja hän oli paperinpyörittäjä. Aika tylsää työtä siis, mutta kaikki tykkäsivät eri asioista. Ilmankos hän oli maininnut tekevänsä istumatyötä. "Selvä juttu... Itse en tee tällä hetkellä työkseni mitään", vastasin tai valehtelin, koska toimin edelleenkin ninjana, mutta ei Benmarun sitä tarvinnut tietää. Tämän jälkeen kuitenkin vielä oudompaa aiheeseen eli siihen Raizuun ja Benmaru koki suurta tarvetta kertoa, että se Raizu olikin jo kuollut. Olin juuri sanomassa siihen jotain osan ottoja, koska kuvittelin Raizun olevan joku kaveri Benmarulle, kun mies töksäytti, että tunsi myös jonkun Saizon, mutta hänkin kuoli. "Eh... Tuota... Otan osaa", sain vaan suustani. Kuka sanoi oikeasti tuollaisia asioita kenellekään? Ihanko vaan siksi kertoi, että nimet mätsäsivät nimeeni ja voisin melkein olla Raizun ja Saizon niin sanottu rakkauslapsi, jonka he olisivat kastaneet Raizoksi, koska mielikuvitus oli paska. Siis, jos kaksi miestä voisivat saada lapsen. Mutta vielä Benmaruun tai Benmaruihin, joita en muita hänen lisäksi tiennyt ja hyvä kuulemma niin, koska ei ollut häävi nimi. "Eihän Benmarussa mitään vikaa kyllä ole", sanoin vaan siihen. Kumma mies.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com