Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 13.01.2018
12:22
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
YUKIMURA

Raizo harmitteli sitä tosi asiaa, että harva tästä seurasta muistaisi kauheasti mitään, mitä täällä oli puhuttu, enää aamulla. Lähinnä siksi, koska Yukimura oli kuulemma mukavaa seuraa ja ylipäänsä jotain seuraa pitkästä aikaa, mikä sai vähän epäilemään, sitä mukava osiota. Jos Yukimura siis oli seuraa ylipäänsä, niin ei pahemmin ollut mihin verrata. ”Et sinäkään hassumpaa seuraa ole.” Yukimura myönteli, ihan mukavalta kaverilta Raizo vaikutti. Tästä vähän kiusallisempaan aiheeseen, eli Raizon miehekkyyteen ja tämän pitkiin hiuksiin ja tätä hän alkoi tosissaan analysoida. ”Mutta ei se nyt toki ulkonäöstä ole mitenkään kiinni ja pääasia, että on tyytyväinen sellaisena kuin on, viis siitä, mitä mieltä muut ovat.” Yukimura totesi, vaikka Raizo totesikin, ettei tiennyt mitä höpisi ja aiheen voisi antaa olla. No ei ollut Raizo ainoa Yukimuran tuntema, jolla oli vastaavanlaisia murheita. Tästä jatkettiin siihen, että olisiko Raizo mahdollisesti miten hyvä mieskandidaatti Kamanosukelle. Ei että asia nyt Yukimuralle kuului, mutta eihän kumpikaan siitä mitään menettäisi, jos he nyt vaikka kerran tapaisivatkin? Kunhan nyt saisi Raizolta selvitettyä asioita tarkemmin, mutta olihan tämä nyt ehkä hitusen omituista kysellä tuntemattomalta tällaisia asioita. Mutta lapset eivät ainakaan olleet ongelma, mutta ei hän valintojensa takia sellaisia olettanut, muttei laittaisi pahakseenkaan. Sitten hän tosiaan kysyikin, että miksi Yukimura moista kyseli. ”No kunhan mietin, yleensä kaikki miehet kuitenkin jossain kohtaa haluavat perheen ja lapsia, niin on se nyt hiukka erikoista, kun tulee vastaan joku, jonka suunnitelmiin perhe ei varsinaisesti kuulu.” Yukimura vastasi.

Tästä työasioihin ja Raizo ei tehnyt mitään työtä. ”No olisihan se hiukan hankalaakin tuossa tilanteessa.” Yukimura myönteli, mistä päästiin Raizun ja Saizon kuolemiin, mistä lie nekin tulivat puheeksi? Raizo esitti osanottonsa. ”No eivät he olleet erityisen hyviä kavereita ja olin kummallekin velkaa, joten onni onnettomuudessa.” Yukimura sanoi vähätellen eikä itsekään tiennyt mistä tätä juttua taas tuli. Yukimura syventyi pohtimaan tosissaan, mitä hänen olisi vielä kysyttävä, ettei hän tekisi virhearviointia, koska hänellä oli jotenkin hyvä aavistus tästä. Raizosta ja Kamanosukesta voisi tulla hyvä pari, mutta… Hän ei tuntenut Raizoa ja Kamanosuke oli parhaimmillaankin vaikea tapaus ja lievästi sanottuna omalaatuinen. Yukimuran pohdinta keskeytyi siihen, kun kapakkaan astui sisään pari huolestuttavasti samurain näköistä kaveria. Nyt voisi olla ehkä hyvä aika poistua, ennen kuin kävisi kalpaten. ”No mutta minun taitaa olla aika painua yöpuulle, toivottavasti nähdään vielä.” Yukimura sanoi Raizolle ja kaivoi kukkaroaan, jotta saisi maksettua sakensa. Mutta kukkaro putosi ja sisältö levisi lattialle, mikä nyt luonnollisesti herätti huomiota, mikä ei ollut lainkaan toivottavaa. Toinen samuraista kumartui nostamaan pudonnutta lompakkoa ja jäi tuijottamaan vaakunaa pussin kyljessä, sitten hän kääntyi Yukimuraan päin. ”Sanada! Se etsintäkuulutettu!” Tämä älähti. ”Voi simpura…” Yukimura voivotteli, että pitikin sattua. ”Kumpi niistä?” Toinen kyseli. ”Väliäkö sillä, vangitaan ja kuulustellaan…” Toinen aloitti, kun Yukimura marssi lähemmäs ja katsoi miestä silmiin. ”Hyvä idea, mutta toisaalta voisit myös vain unohtaa koko jutun, viettää kaverisi kanssa mukavan illan murehtimatta työasioista?” Yukimura ehdotti hypnoosia käyttäen. ”Aivan, niinhän se tosiaan oli…” Mies totesi ja ojensi kukkaron Yukimuralle ja paineli tiskille tilaamaan. ”Mitä oikein kuvittelet tekeväsi?!” Sotilaan kaveri tivasi. ”Tässä, minä tarjoan, pitäkää mukava ilta.” Yukimura totesi hypnotisoiden toisenkin miehen ja kun oli päässyt pälkähästä, otti jalat alle ja paineli kapakasta ulos.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com