Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 13.01.2018
23:14
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
RAIZO

Kun nyt olin maininnut lopulta, etten täysin ihminen itsekään ollut, vaikka siltä kyllä näytin. Tai olin toki aika ihmiseksi laskettava, jos Yukimuran porukasta löytyi lohikäärme, mutta eivätkö lohikäärmeet olleet jo aikapäiviä sitten kuolleet sukupuuttoon tai jotain vastaavaa lohikäärmeille oli kuitenkin tapahtunut. Olisi aika moinen tuuri siis saada lohikäärme porukkaansa. Ja eivätkö lohikäärmeet lähinnä olleet vaan omanlaistensa kanssa? Ja kuinka lohikäärmeen nyt linnaan sai tungettua? Hieman ehkä epäilin tuota lohikäärmetarinaa. Toki lohikäärmeitä ainakin oli joskus muinoin ollut olemassa, mutta en vaan jaksanut uskoa, että enää oli. Mutta siis siihen kysymykseen, että millä tavalla sitten itse olen yliluonnollinen. "No, jos aloitetaan nyt vaikka siitä, että työttömyyteni oli valhe. Olen ninja. Kykyni ovat aika tiivisti kiinni ninjan taidoissa, joita hallitsen paremmin kuin yksikään ihmisninja. Olen ketterämpi ja monta kertaa nopeampi kuin ihmisninja. Olen voimakkaampi ja kestän paremmin iskuja, jopa kuolettavia, vaikka voi niihin kuitenkin kuolla. Kuolematon en ole, mutta en ole heti nurin, jos saan jonkun pahemmankin iskun. En tunne kipua myöskään yhtä helposti, mutta on minulla tunneaisti kuitenkin. Aistini ovat kuitenkin yli-inhimilliset. Näen ja kuulen tarkasti. Näen pimeässä tarkasti ja kuulen pitkän matkan päähän. Aistin ympärilläni olevat asiat, ihmiset, yliluonnolliset ja tapahtumat, joten kimppuuni noin vaan hyökkääminen salassa on aikalailla mahdotonta", selitin homman nimen.

Tämän jälkeen kuitenkin päästiin takaisin siihen, että se joku, jonka Yukimura halusi kovin esitellä minulle oli myöskin Takatorin linnassa, mutta ei sinne kuulemma enää tänä yönä kannattanut rynnätä. Sen jälkeen Yukimura kyseli majataloani. "Ai, eikö sinulla olekaan mitään yöpaikkaa?" kyselin siinä kohdassa, mutta taisipa sekin olla hätävalhe. "Mutta niin... Ei se kaukana ole. Tuolla se jo häämöttää", vastasin eli sinne siis olimme menossa. No sinnehän sitten mentiin. Onneksi matka ei kuitenkaan ollut tästä pitkä, joten piakoin sitä sitten oltiinkin jo perillä(?). "Huoneeni on toisessa kerroksessa", selitin ja jatkoin ovesta matkaani portaisiin ja siitä majatalon toiseen kerrokseen ja sinne minun huoneeseen. "Noin, täällä ollaan. Ei tämä nyt hääppönen yöpaikka ole, mutta saa nyt luvan kelvata", sanoin.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com