Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 14.02.2018
20:05
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
GENNOSUKE

Se oli sitten helpottavaa kuulla, etten minä aikonut hypätä tornista ja Hyomakin voi mitä mainioimmin. "Sepä kiva kuulla, että olet tuota mieltä", vastasin Tenzenille. Sen jälkeen pääsimmekin sitten pohtimaan pelkoa. Pelkoa siitä, että olimmeko Hyoman kanssa tehneet järjestelyt sen takia, koska pelkäsimme Tenzeniä. "Sinuako? Kuka sinua nyt pelkäisi...? Emme suinkaan... Päätimme vaan laittaa pisteen moiselle turhuudelle, ei sen enempää, mutta ei vähempääkään", vastasin asiaan. Tenzen puolestaan sanoi vielä perään, ettei muka ollut tehnyt mitään koko tänä aikana. "Niin, muuta kuin tappanut Kageron. Ei mitään sen kummempaa. Tai jos et sinä, niin joku sinun puolestasi", jatkoin vielä perään. "Mutta enhän minä muuta kuin heittänyt vähän kirveellä. Et kuitenkaan kuollut, joten pikku seikka", jatkoin vielä Tenzenin mennessä siihenkin, että olinhan vaan äpärä, joten en koskaan mikään oikea Kouga ollutkaan. En ehkä sukunimen perusteella, mutta ninja kuin ninja ja kuuluin klaaniin. No, väliäkö moisella enää oli. Klaania ei edes ollut enää. Onnitteli Tenzen vielä lopuksi uudesta perheestä. "Kiitos vaan... Onnittelut teillekin voitosta", vastasin siihen.

Sen jälkeen olin lähdössä pois paikalta, mutta Tenzen koki vielä tarpeelliseksi jatkaa, että nyt, kun en enää ollut Kouga, niin hänellä ei ollut esteitä minun ja Oboron häille ja jatkoi vielä, että mennäänkö kertomaan Oborollekin. "Kiitos, mutta ei kiitos. Voinet mennä ihan keskenäsi hänen kanssaan naimisiin. Onhan teille tulossa lapsikin", vastasin Tenzenille siihen aiheeseen. Ei sillä, että nyt olisin asiaa varmistanut keneltäkään, mutta Oboro oli raskaana, se oli selvää ja aikalailla oli myös pääteltävissä, että kenelle. Mutta ei, minähän en menisi Oboron kanssa mihinkään. Taisikohan Tenzen oikeasti edes koskaan niin sanotusti vihata entistä Kougista ketään, koska oli noinkin ns. suopealla päällä asian suhteen? Vai vihasiko hän vaan, koska voi vihata? No samapa tuo, mutta se oli nyt siinä. Ei Tenzenistä tosin voinut koskaan tietää, että oliko suopeuskin vaan huijaamista ja hän iskisi vielä nurkan takaa, mutta en jäänyt ottamaan asiasta selvää.

Vielä luku- ja kirjoitustaitooni, että hienoa toki, etten ollut idiootti ja minut voisi siis vielä saada joskus lukemaan ja kirjoittamaan. "Toivotaan, että olet tarpeeksi pätevä siihen. Illan jatkot", sanoin loppuun ja päätin poistua paikalta, koska mitä minä nyt enää Igojen ovella notkuin. Jatkoin takaisin sinne meille tarkoitettuun taloon ja suljin toki oven perässäni. Jatkoin takaisin yläkertaan ja minulle ja Wakasalle tarkoitettuun huoneeseen, jossa Hyoma istui edelleenkin(?). "Noin... Nyt se asia on hoidettu. Haluatko kuulla lyhyen vai yksityiskohtaisemman version tilanteesta?" kyselin Hyomalta, koska jompaakumpaa hän varmasti odotti tällä hetkellä. Ei kai hän muuten huoneessa olisi vieläkin päivystämässä muuten(?).

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com