Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 16.04.2018
22:54
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
GERALT

Dorianin mukaan eliksiirit olivat ihan sallittuja, jos ne nyt kuuluivat taisteluominaisuuksiini. Niin no lähinnä ne auttoivat kulloisenkin otuksen tappamisessa, mutta todellinen taito kuitenkin oli hyökkäys ja puolustus, mitkä taas olivat aikalailla perusmiekkailua. Doriania ei toisaalta kuitenkaan ollut tarkoitus tappaa ja ehkä hänkään ei aikoisi käydä kimppuuni, mutta toisaalta vampyyreista ei voinut koskaan sanoa, mitä olivat miehiään. Tai naisiaan. Jos vaikka olisinkin päätymässä ruokalistalle, niin ei kai se nyt typerääkään olisi, vaikka varautuisinkin kaiken veralta. Tai ainakin kohtamaani vampyyrit Puolan puolella olivat juurikin sitä sorttia, että halusivat kaiken mahdollisen vaan ruokalistalleen. Dorian oli vampyyri, joten kun nälkä yllättäisi, kontrolli saattaisi pettää ja toiset taas eivät millään malttaneet itseään, jos haistaisivat veren. En tiennyt, mitä Dorian oli miehiään, joten sehän se vasta typerää olisikin, jos en varautuisi ollenkaan. "Aivan eli asia siis selvä", totesin lopulta. Olinhan nyt toki ollut aikalailla varma vastauksesta muutenkin, mutta kannatti varmistaa.

Sitten vielä tarkemmin taistelun sääntöihin eli kaikki oli sallittua, mutta ei kuitenkaan ollutkaan. Tarkemmin kaikki muu oli sallittua paitsi tappaminen ja tulen käyttö, koska vampyyri ei halunnut ilmeisesti palaa poroksi tai tässä tapauksessa tuhkakasaksi. "Kyllä voimiini tai lähinnä loitsuihin kuului myös tulen käyttö. Melko alkeellinen sellainen eikä se suoranaista hallintaa ole, mutta selvä... Ei siis tulta tai tappamista", totesin, kun vielä päästiin siihen, että oliko muita epäselvyyksiä. "Eipä tule ainakaan mieleen", vastasin asiaan. Ei, että mikään nyt olisi suoranaisesti ollutkaan epäselvää. Elikriisien käyttö oli lähinnä ollut vaan varmistusta vailla oleva asia. Mutta kun nyt päästiin eliksiirehin ja tässä pitäisi alkaa taistelukin, niin annoin miekalle omat eliksiirinsä (mut ei oo hajuukaan, et miten, koska sellanen ei koskaan selvinny), jonka tehtävä oli ikään kuin aiheuttaa juurikin vampyyreissä tavallisia vammoja pahempia. Sitten join itse seuraavan eliksiirin eli sen, jonka oli määrä tehdä verestä myrkkypitoista. Dorian olikin näköjään jo valmistautunut omien miekkojensa kera, joten ei kai siinä muuta kuin aloittamaan. En ollut varma, miten homma alkaisi, mutta ei se alkaisi, jos kumpikin seisoi vaan tumput suorina tekemättä mitään. Päätin siis tehdä aloituksen sen miekkani kera ja iskin sillä Dorianin suuntaan(?).

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com