Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 11.07.2018
23:37
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
HYOMA

Rozu tuli peremmälle ja sai ovenkin kiinni ennen kuin seurasi Hyomaa. Kun Hyoma pahoitteli, ettei heillä ollut mitään tarjota, koska hän oli vielä huonompi teenkin keitossa, kuin Oboro, ja se oli huonosti se. Ei, kyllä Hyomakin varmasti siitä selviytyisi paremmin, jos olisi pakkotilanne. Vaikka hän ei nähnytkään, hänellä oli kuitenkin aivot ja hän tiesi miltä teen kuului maistua ja tuoksua. Mutta Gennosuke ilmoitti, että Yuri oli tehnyt jotain keksejä ennen kuin lähti Wakasan kanssa. Yuri sitten jaksoi kokeilla ihme reseptejä. Gennosuke pohti myös, ettei Wakasa yleensä ketään kävelylle hakenut ja Rozukin pohti, että kai se oli vain äiti-poika-aikaa. No sitä parhaimmillaan.

Mutta sitten Hyoma sai kerrottua, miksi kutsui Rozun hätiin. Rozu sanoi, ettei ollut mikään asiantuntija ja ei tiennyt, mikä olisi oikea tai väärä tapa ja tuskin sellaista olisikaan. Ei Hyoma odottanutkaan, että Rozu olisi vanha tekijä näissä asioissa, mutta naiset nyt tuppasivat ymmärtämään naisia paremmin ja romantiikkapuolikin oli heillä ilmeisesti parhaiten hallussa. Ja Rozu oli nainen eikä ollut Oboro, joten hän oli täydellinen apu. Oborolta ei olisi tarvinnut edes kysyä apua, hän olisi ehdottanut teekutsuja Gennosuken kanssa, koska luuli, että hän oli nyt pääsemässä kihloihin. Mutta se Oborosta, joka nyt ei onneksi ollut täällä mielipiteitään jakamassa. Rozu oli lisäksi Yurin sisko, joten tunsi hänet varmasti siinäkin mielessä paremmin. Ei Hyoma Yurin kanssa kuitenkaan yleisesti keskustellut mistään romantiikkaan liittyvästä, koska täällä oli aika onneton mahdollisuus edes saada kahdenkeskistä aikaa sellaiseen.

Rozu kuitenkin jatkoi, että Yuri oli aika romanttinen ja piti romanttisista jutuista. Sitten Rozu ehdotti kuutamokävelyä ja vielä parempi, jos se tapahtuisi rannalla. ”Tiesin, että sinusta olisi apua. Kuutamokävely ei olisi kyllä tullut mieleenikään, olisi se varmaan ainakin helposti toteutettavissa, jos siis on kuutamoa. Mutta rannasta en mene takuuseen, onhan tuossa lähellä joki, mutta veikkaan, että sen rannat ovat kyllä pelkkää ryteikköä…” Hyoma pohti, mutta ilmankos, ei hän kuutamoa pahemmin katsellut, vaikka olikin kuullut juttua, että se oli aika suosittu romanttinen harrastus. Seuraava ehdotus olisi romanttinen piknikki tai muu vastaava, illallinen varmaan. Mutta siihen tarvittiin joku ruuanlaittoa edes auttavasti osaava. Rozu jatkoi, että mikään liian ällöromanttinen ei olisi Yurin juttu ja pienet romanttiset eleet olisivat toimivampia. ”Voisi olla hyvää vaihtelua mennä vähän syrjemmälle omaan rauhaan, täällä ei juuri saa rauhaa. Mutta meillä on oikeastaan aikaa vain Yurin työvuorojen jälkeen siihen asti, että minulla alkaa vahtivuoro rotantunnin aikaan.” Hyoma pohti, olihan siinä aikaa kyllä, mutta se saattoi olla jo sen verran myöhäinen ajankohta, että joku piknikki onnistuisi ulkosalla.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com