Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 11.07.2018
23:55
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
ROZU

Hyoma vastasi kuutamokävelyehdotukseeni, että hän tiesi minusta olevan apua. "No se nyt on aika kliseinen ehdotus, mutta ainakin Yurin tuntien se voisi toimia", vastasin siihen väliin. Hyomalle kävelyt ei kuitenkaan olisi ilmeisesti tullut mieleenkään ja olisi se helposti toki toteutettavissa, jos olisi kuutamoa. "No tänään ei ainakaan näytä olevan... Ulkona näyttää vetävän hieman pilviseksi", totesin siihen, että se kosintaidea oli kiinni aika pitkälti siitä kuutamosta. Mutta rannoista Hyoma ei sitten tiennyt, mutta olihan tässä lähellä kyllä joki, mutta sen rannat olivat jotain muuta kuin pehmeää hiekkaa. "No ehkä unohdetaan suosiolla ne rannat. Mutta voihan se olla vaan pelkkä kävelykin... illan puitteissa. Ei sen välttämättä tarvitse olla kuutamokävelykään... Se voi olla vaan kävely... metsän halki tai johonkin kauniiseen paikkaan, jossa se kosinta sitten tapahtuu", ehdottelin menemään.

Hyoma puolestaan jatkoi pian siihen, että joku syrjäinen paikka omassa rauhassa voisi myöskin olla ihan toimiva. "Totta... Eikä sinne nyt välttämättä toki tarvitse muuta kuin sen rauhan ja sen, että olette kaksin siellä ja jonkun ajan päästä voit jotenkin haluamallasi tavalla johdatella tilanteen kosintaan", jatkoin taas ehdottelua. Sitten kuitenkin siihen seikkaan, että heillä kuitenkin oli aikaa vaan Yurin työvuoron jälkeen aina siihen asti, kunnes Hyoman vahtivuoro alkaisi. "Mutta onhan ruokavuorossa muitakin kun vain Yuri. Kyllä he yhden päivän ilmankin Yuria pärjäävät ja joku voi tuurata sinua sinä iltana vahtivuorossa eli silloin saisitte koko illan vaan toisillenne eikä ainakaan tarvitsisi alkaa hätäilemään mitään ja kosinnan voi suorittaa rauhassa ja sen, mitä sen jälkeen tapahtuu", ehdotin jonkunlaista järjestelyä asian suhteen.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com