Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 12.07.2018
00:35
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
HYOMA

Rozusta kuutamokävely oli aika kliseinen idea, mutta ilmeisesti sellaiset toimivat Yuriin. Ja kuutamossa oli se huono puoli, että esimerkiksi nytkään ei ollut kuutamoa, joten oli ehkä turha odotella, että sellainen olisi ja muutenkin sää olisi suotuisa. Rannat olivat Rozustakin sitten pois laskuista niiden huonon valikoiman takia, mutta ilmeisesti pelkkä kävely metsässä voisi olla hyvä johonkin kauniiseen paikkaan, jossa kosinta sitten tapahtuisi. Ongelma olikin se, että Hyoma ei kauheasti erottanut kauniita paikkoja rumista, hyvä kun erotti ylipäänsä paikkoja toisistaan. ”Kieltämättä kuulostaa tuokin hyvältä. Ainoa vain, etten ole kovin hyvä etsimään kauniita paikkoja ja minun etsintätaidoillani päätyisimme korkeintaan hukkaan, ja se ei nyt ehkä kuitenkaan olisi kauhean romanttista.” Hyoma arveli.

Rozusta kuitenkin rauha ja yhdessä olo olisivat ihan riittävä romanttisille puitteille, mikä oli ihan totta. Ei siihen mitään ihmeitä vaadittu, mutta mihin he sitten voisivat mennä rauhaan? Aikakin oli hiukan ongelma, mutta Rozusta ruokavuorossa pärjättäisiin kyllä yksi päivä ilman Yuriakin ja joku voisi ottaa Hyoman vahtivuoron, niin ei tarvitsisi hosua. ”No ehkä ehdin vuoroon vielä, se on sen verran myöhään, mutta voihan Gennosuke vaikka ottaa sen siinä tapauksessa, jos en ehdikään. Hänellä kun ei ole vuoroja ja kun koulutuskaan ei ole alkanut, niin hän toimittaa vain tyhjää.” Hyoma pohti ääneen vaikka Gennosuke nyt olikin kuulemassa, mutta ei se asiaa miksikään muuttanut.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com