Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 12.07.2018
00:46
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
ROZU

Kauniiseen paikkaankin meneminen kuulosti Hyomasta ihan hyvältä, mutta ainoa miinus oli se, ettei Hyoma pahemmin etsinyt mitään kauniita paikkoja ja hukkaan joutuminen oli kaikkea muuta kuin romanttista. "Niin no kieltämättä se on hieman ongelmallista... Mutta ei sen paikan kai välttämättä tarvitse kauneista kaunein olla. Voi se olla joku sellainenkin paikka, jonka olet kokenut mukavaksi vaikka... Tai joksikin muuksi... kuten miellyttäväksi. Tai ylipäätään sellaiseksi, jossa vaan tykkäät olla", ehdottelin, mutta tuo oli kyllä kieltämättä aika paha. En yhtään ajatellut Hyoman sokeutta asian suhteen. Olin vaan ehdotellut menemään.

Tämän jälkeen Yurin työvuoroihin ja Hyoman vahtivuoroihin ja hän toki saattaisi ehtiä vuoroonsa ihan itsekin, koska se oli sen verran myöhään, mikä oli toki totta. Mutta jos Hyoma ei kerkeisikään vuoroonsa, niin Gennosuke voisi mennä Hyoman puolesta sinne, niin ei hänenkään tyhjää tarvinnut toimittaa. "Tuo on toki myös totta... Sillä tavalla sen saisi ainakin helposti ratkaistua", tokaisin, vaikka Gennosuke kuinka olikin paikalla, mutta se oli fakta, Gennosuke toimitti tällä hetkellä tyhjää ja kyllä hän sen varmaan itsekin ymmärsi. "Mutta oliko ideoista joku nyt mitenkään toteuttamisen arvoinen edes?" kyselin lopuksi.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com