Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 12.10.2018
17:50
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
ICHIRO

Yashamarun taidonnäytteen jälkeen oli vuorossa Mitsuhide, joka veti jo paljon paremmin. Mutta aplodien jälkeen pitäisi antaa taas pisteitä ja siinähän niitä sitten taas tuli. "Minä taidan sanoa myös viisi", ilmoitin, kun Asamihime ja Saeryos olivat pisteensä antaneet. Eihän tuossa mitään moitittavaa ollut tällä kertaa. "Sanon myös viisi eli keskiarvo on myös viisi", Rozu ilmoitti. Saeryos puolestaan kyseli seuraavaksi, että ottaako joku teetä, kun kerran oli aikonut itse sellaista tehdä. "Minä voisin ottaa, kiitos", Rozu ilmoitti. "Minullekin kelpaisi, kiitos", Rui ilmoitti samalla, kun saapui huoneeseen takaisin ja meni ryhmänsä luo istumaan.
_______________________________________________________

WAKASA

Olin tullut jo jokin aika sitten sisälle pihalta, mutta tällä hetkellä kyllä tuntui siltä, että voisin painua sinne takaisin. Kaikki muut olivat ryhmästämme laulaneet paitsi minä ja Hyoma ei voinut, koska oli vahdissa ja sokea, vaikka sokeus ei mitään olisikaan estänyt. Minä siis olisin seuraavana, mutta ei niinkään yhtään kiinnostanut, koska oli se jokseenkin aika pelottavaa jos järjestys olisi sama, niin nyt Mitsuhiden esityksen jälkeen olisi minun vuoroni. Ehkä voisin antaa vuoron jollekin toiselle ryhmälle ja näin saisin jotain taktikointiaikaa. Mutta nyt kyllä tuntui siltä, että piti saada jotain helpotusta, joten nousin lattialta ja kävin hakemassa tarjoilupöydästä sakea. "Wakasa? Sinä olet vasta 16-vuotias. Sake ei taida olla vielä sinun ikäisille, joten ole hyvä ja anna sen saken olla. Se ei ole sinun juomaasi", äiti kuitenkin puuttui tilanteeseen. "Jäkä jäkä, en minä mitään kännejä ajatellutkaan vetään", totesin siihen. "Wakasa! Sinä et juo alkoholipitoista juomaa tuossa iässä", äiti jatkoi. "Juon, jos siltä tuntuu ja nyt tuntuu siltä", totesin siihen. "Nyt se kuppi tänne", äiti jatkoi ja tarjosi kättään, minkä jälkeen yritti saada kupin käsistäni. Taktisesti päätin juoda kupin tyhjäksi ennen kuin äiti saisi sen käsistäni. "Wakasa!" äiti jatkoi. "No mitä?! Yksi sakekupillinen... Ei se ollut iso ja kyllä minullakin oikeus kokeilla asioita. En ole mikään pikkupoika enää, jota äitit hyysäävät. Voitko lopettaa? Ei minua tarvitse kohdella niin kuin kakaraa!" tuhahdin siihen. "Mitä, jos rauhoittuisitte ja antaisitte Mitsuhiden vetää loppuun?" Gennosuke ehdotti ja onneksi äiti antoi sitten olla.

No, mutta Mitsuhide sai vedettyä kappaleensa ja pian sen jälkeen Saeryos kyseli, että kuka haluaa teetä. "Minulle, kiitos", äiti ilmoitti melkein hermoraunion saaneena. Siis se oli vaan yksi sakekupillinen. Asiahan olisi täysin toinen, jos olisin vetänyt juomaa kaksin käsin. Mutta kuitenkin niitä pisteitä. Gennosuke ilmoitti, että antaisi nelosen. Minä päädyin taas kolmoseen ja Takara ja äiti antoivat viitosen. "Keskiarvo on neljä", äiti ilmoitti.
____________________________________________________

PAKKASUKKO

En sinänsä yllättynyt, kun Kekäle sanoi antavansa neljä pistettä enkä myöskään siitä, että Noki antoi taas viisi. Mutta olihan Mitsuhiden veto hyvä enkä löytänyt oikein virheitäkään, joten annoin itsekin viisi eli keskiarvo oli myös viisi.
____________________________________________________

YASHAMARU

Minun jälkeeni oli vuorossa Mitsuhide ja ainakin hän veti paremmin kuin minä tai oikeastaan aika hyvin. Mutta sitten taas pisteitä ja Oboro vallan hämmentyi, kun Tenzen sanoi hänen viitosensa ennen kuin Oboro kerkesi edes reagoimaan, mutta ainakaan hän ei tällä kertaa huutanut viitosia. "Sanon kolme", ilmoitin lopuksi itse.
___________________________________________________

NANAKUMA

"Äääh... Kuinka kauan tämä oikein vielä jatkuu...?" mutisin, kun taas vaan aloitettiin seuraavaa kierrosta Yashamarun jälkeen. Olin todella kyllästynyt tähän typeryyteen. Halusin tehdä jo jotain muuta. Ihan sama, vaikka pitäisi tehdä jotain typerää tai perseillä, mutta jotain kiinnostavampaa kiitos. Ei tässä tarvinnut tehdä muuta kuin kuunnella lauluja, jotka suurimmaksi osaksi toistivat vaan itseään. Kukaan ei oikeasti säväyttänyt millään oikeasti erikoisella, vaan vetivät tuttuja ja turvallisia, joten ei jaksanut enää edes keskittyä. Tässä ei ollut mitään mielenkiintoa. No, mutta Mitsuhide oli seuraavaksi ja kiva kiva ja siinähän hän sitten lauloi. "Yksi", ilmoitin, kun laulu loppui enkä jaksanut edes perustella, mutta peruste oli se, että viimeinenkin kiinnostukseni koko touhua kohtaan oli kadonnut. Tämä vaan toisti itseään ja oli yhtä tyhjän kanssa.
___________________________________________________

RUI

Seisoskelin ulkona ja olin käynyt Yukimurankin luona, mutta nyt päätin taas palata takaisin kokoussaliin ja pääsin paikalle ilmeisesti juuri teeaikaan, kun Saeryos sellaisia kyseli. Jatkoin kuitenkin ovelta omalle paikalleni menon näyttäen aika väsyneeltä. Tai ainakin Kamanosuken suunnalta. "Kuka äsken lauloi?" kyselin ryhmäläisiltäni. "Mitsuhide... Olemme pisteyttämässä hänen esitystään", Rokuro vastasi ja Kamanosuke antoi seuraavaksi pisteitä. "Minä sanon neljä", Rokuro ilmoitti. Minä en voinut sanoa mitään, koska en kuullut laulua. Mutta keskiarvo oli kuitenkin kolme.
_________________________________________________

GERALT

Uusi kierros alkoi ja seuraavaksi oli se joku laiheliini vuorossa ja hänhän sitten veti. Moiset eivät kyllä ihan iskeneet minuun, mutta olihan ääni kuitenkin ihan hyvä. Ciri kuitenkin päätti antaa viitosen ja minä päädyin kolmoseen. "Neljä", Sakura puolestaan sanoi, mutta en ollut varma, että mitähän hän sitten sanoi. Keskiarvo oli kuitenkin neljä ja pisteitä heille tuli yhteensä 28, mikä oli ihan hyvä pistemäärä. "Joku muu voi mennä ennen minua. En pahastu yhtään", se joku teini (Wakasa) ilmoitti seuraavaksi jotain tai ainakin se kuulosti siltä, että olisi voinut olla ilmoitus, mutta jotain tämä oli kuitenkin sanonut. "Aiotko taas livistää?" pitkäripsimies (Gennosuke) sanoi jotain selvästi sille teinille. "En, olen vaan herrasmies", teini jatkoi sille ripsimiehelle takaisin jotain.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com