Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Yliluonnolliset vastaan ih

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 12.10.2018
18:18
Otsikko: RP. Yliluonnolliset vastaan ihmiset A/M
TSUKIHIKO

Mitsuhide sai pisteensä ja Masamune onnitteli tätä suorituksesta ja ainakin se paremmin meni kuin Yashamarulla, joten varmasti paremmin kuin Masamunella itsellään. Onneksi Tsukihiko ei ollut kuulemassa sitä. Sitten Saeryoselinermayorshiwalerierna kertoi menevänsä keittämään teetä ja kun sai tietää, kelle kaikille sitä keittäisi, hän poistui huoneesta keittämään sitä teetä. Tällä välin masennuslapsi oli löytänyt kelvon lääkkeen vaivoihinsa, mutta tämän äiti ei oikein innostunut. ”Poikahan on jo 16, kyllä tuossa iässä on jo ihan aikakin alkaa juomaan sakea, ei kai hän ikinä tuota menoa miehisty?” Tsukihiko ihmetteli, vaikka onneksi ei ollut hänen murheensa ja lapsensa ja perhe-elämänsä. Mutta ei ihme, jos lasta masensi, kerta äiti kielsi jopa saken juonnin.


Sitten mietittiin seuraavaa kisaajaa ja ilmeisesti vuoro olisi ollut sillä masennuslapsella, mutta tämä päätti kohteliaasti antaa vuoronsa muille. Gennosuke kyseli, joko tämä taas livistäisi hommasta, mutta poika yritti korvata äitinsä järkytystä olemalla herrasmies. Tai sitten sake ei vielä ollut noussut tarpeeksi päähän, että hän kykenisi esiintymään. Saeryoskin pääsi teen kanssa pian takaisin ja tarjosi teen kaikille halukkaille. Koska halukkaita ei ilmoittautunut, Tsukihiko nousi ylös. ”No minä voin olla seuraavaksi, nyt olen tarpeeksi valmis.” Hän ilmoitti ja asteli salin keskelle ja alkoi laulaa samalla esittäen pienieleistä tanssia, jossa oli hieman jalkaliikkeitä, mutta hän ei ollut kovin hyvä tanssimaan, joten keskittyi ylidramaattisiin käsieleisiin esityksen aikana.

Tsukihikon laulu: https://www.youtube.com/watch?v=LTrFmEMpjQU

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2019 Mahti roolipelit - suntuubi.com