Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Pacific Venus

 1  2  3  4  5  Viimeinen >>

Nimi: Megohime
Lähetetty: 16.05.2018
21:39
Otsikko: RP. Pacific Venus
MARAICH

Maraich oli lähtenyt Bancoranin mukaan tämän työmatkalle, vaikkei häntä nyt välttämättä olisi siellä tarvittu, mutta matka oli pitkä eikä hän halunnut jäädä yksikseen odottelemaan, kun Bancoran hurvitteli luksusristeilijällä. Kyllähän sen tiesi, mitä siinäkin kävisi, joten ei miestä voinut yksin sinne päästää. Lisäksi Bancoranilla harvemmin oli lomaa tai edes vapaata, silloinkin kun olisi ja he olivat sopineet yhteisestä illallisesta tai jostain, niin aina tuli työkiireitä ja hänen piti perua. Tällä matkalla sellaisia tuskin tulisi ja vaikka kyseessä oli työ, niin heillä oli runsaasti aikaa olla keskenäänkin. He olivat päättäneet ottaa tämän matkan enemmän lomailun kannalta kuitenkin, vaikka Bancoranilla palavereja ja muita kokouksia olikin. Niinpä Bancoran oli varannut heille luksussviitin laivalta, mikä oli huomattavasti parempi vaihtoehto kuin jokin ahdas hytti. Sviitti olikin todella ylellinen erillisen makuuhuoneen ja kylpyhuoneen kanssa, joten kyllä kelpasi.

He olivat saaneet tavaransa huoneelle ja ripustettua osan vaatteista vaatetelineelle, jotteivät liikaa ruttaantuisi matkalaukuissa. Sen jälkeen he olivat lähteneet ensiksi teelle, koska aamu oli varhainen ja teekuppi piristäisi mukavasti. Bancorankin ihme kyllä suostui, vaikka Maraich oli odottanut tämän ehdottavan mieluummin drinkkejä, mutta kyllähän sitä ehti juoda tällä reissulla ihan riittävästi muutenkin, ei sitä heti aamusta tarvinnut aloittaa. Vaikka Bancoran kyllä aloittikin aamut viinipullolla, että oli hyvä tapa. Aina tämä kuitenkin onnistui piilottamaan jonkun pullon johonkin, vaikka Maraich kuinka yritti estää sitä. He olivat kuitenkin löytäneet vapaan pöydän ja istuivat teensä ääressä jutellen samalla päivän suunnitelmista. Heidät kuitenkin keskeytti joku mies, joka kysyi paikkaa pöydässä, koska kahvila oli aika täynnä. ”Tietenkin, ole hyvä vain.” Bancoran vastasi ja Maraichkin oli sanomassa, että sen kun istuu pois vain, mutta järkyttyi sen verran nähtyään tulijan, että hyvä, ettei hän sanonut mitään. Mies näytti ihan narkkarilta joka ei ollut nukkunut ainakaan vuoteen ja näytti muutenkin ihan haudasta nousseelta. Kai tässä nyt muitakin paikkoja olisi ollut, ettei juuri heidän pöytään tarvinnut moisten friikkien tunkea? No ei hän kuitenkaan mitään sanonut ja yritti hymyillä vain, että se oli ihan okei, että tämä tunki siihen, vaikkei kyllä ollut. Kaiken maailman kummajaisia sitä olikin liikkeellä… (sanot sinä? XDDD)

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com