Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Pacific Venus

 1  2  3  4  5  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 16.05.2018
22:02
Otsikko: RP. Pacific Venus
L

Mustat ja pitkät hiukset omaava mies vastasi kysymykseeni, että tietenkin sitä saisi istua eli ole hyvä vain. Paikka ei siis ollut varattu ja miehen seuralainenkaan ei näyttänyt laittavan vastaan. Ei hän kyllä sanonut mitään, mutta hymyili vaan senkin edestä. "Kiitos", vastasin hyvien tapojen mukaisesti melko monotosineen sävyyn, kuten yleensäkin aina. Laskin tarjottimen kahveineen päivineen pöydälle ja istuin tuoliin, joka oli todettu vapaaksi. Tosin istumatyylini oli ns. normaalista hieman poikkeava, koska en käytännössä istunut tuolissa, vaan asettuiduin tuoliin kyykkyasentoon eli jalkani olivat tuolilla ja muuten asentoni oli jälleen kerran kumara, kuten nyt yleensäkin oli, koska ryhtini oli aika huono. "Toivottavasti en keskeyttänyt mitään oleellista", jatkoin vielä sille pariskunnalle pahoittelevaan sävyyn, koska olisihan se ikävää, jos olisin keskeyttänyt jotain kovinkin tärkeää. No, jos olisin keskeyttänyt, niin en varmaankaan olisi pahemmin saanut lupaakaan istua tähän.

Mutta nyt, kun sitä kahvia kerren oli, niin seuraavaksi se olisi syytä juodakin. Mieluummin ennen kuin se olisi kylmää. Juomista ennen nappasin kuitenkin ne kymmenen sokeripalaa yksi kerrallaan oikealla kädelläni pihtiottein kahvini sekaan ja kun kaikki kymmenen palaa olivat kupissa, sekottelin sitä hieman ja maistoin sen jälkeen. Kyllä, se oli ainakin melkein yhtä vahvaa kahvia, mitä normaalisti join, mutta hieman liian laimeaa kuitenkin. Tiskin nainen ei sittenkään ymmärtänyt kahvin vavuusastetta oikein, mutta kupilla oli kuitenkin kokoa. Olisiko pitänyt ottaa muutama sokeripala lisää? Ehkä toiset kymmenen? No, ehkä tällä nyt pärjäisi sen tunnin... tai ainakin puolituntia. Olihan kyljessä kakkua ja keksiä, joihin jatkoin seuraavaksi ja keksitkin söin pihtiotetta käyttäen - totta kai. Kakun voisi säästää viimeiseksi.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com