Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tässä on Mahti Roolipelit -sivuston foorumi eli sivu, joka on tämän sivuston henki ja elämä eli täältä löytyy kaikki roolipelit, jotka ovat tällä hetkellä menossa/käynnissä. Eli ei tarvitse erikseen tulla kysymään, mikä roolipeli on vielä elossa ja mikä on kuollut, koska täällä ei tule enää jatkossa olemaan roolipelejä, jotka eivät ole käynnissä. Lisäksi tästä osiosta löytyy myös tiivistettynä se, mitä jossain roolipelissä X on tapahtunut tähän asti. Eli, jos mielit mukaan roolipeliin X, niin olisi syytä, että lukisit edes ”Tapahtunut tähän asti” -osion, koska ainakin itse henkilökohtaisesti vihaan sitä, että pitää kertoa jollekin moneen kertaan se, mitä on tapahtunut ja mitä on missannut. Mutta jos ”Tapahtunut tähän asti” -osio ei kuitenkaan syystä tai toisesta kerro kaikkea, jonka haluaisit tietää, niin kysy ihmeessä. Nekin kysymykset kuitenkin vieraskirjaan, koska roolipelin puolella en vastaan mihinkään, vaan poistan viestin ja se on sitten oma häpeä se, kiitos!


/ Etusivu / Roolipeli / RP. Pacific Venus

 1  2  3  4  5  Viimeinen >>

Nimi: deviant
Lähetetty: 16.05.2018
23:35
Otsikko: RP. Pacific Venus
L

Olin istunut sen mustahiuksisen miekkosen viereiselle tuolille tai no, istunut ja istunut, mutta minun tapauksessani istunut, koska istuin kyseisellä tavalla aina. Ei ollut muita vaihtoehtoja, jos halusi pitää ajatukset terävänä, koska normaalisti istuminen olisi 40 prosentin takaisku älykkyydelleni (onkohan noin? XD). Mutta kuitenkin siihen asiaan, että en kai ollut keskeyttänyt mitään eikä kumpikaan ainakaan myöntänyt, että olisin. Mies vaan vastasi, että he olivat miettineet vaan päiväohjelmaa. "Hyvä, että en mitään sen yksityisempää tai tärkeämpää", vastasin kahvihörpyn välillä, vaikka mistä minä sen tietäisin kuinka yksityisinä ja tärkeänä parivaljakko oikein piti päiväohjelmaansa. Mutta turha sitä oli vatvoa, koska oletin, että he olisivat kyllä sanoneet, jos paikka ei olisikaan ollut vapaa. En olisi moisesta loukkaantunut, mutta sitten olisi vaan pitänyt etsiä uusi paikka ja täällä paikat olivat muutenkin tällä hetkellä aikalailla kiven alla.

Jatkoin kuitenkin sen kahvini juomista keksien loppuessa, mutta onneksi oli vielä kakkupala, joka oli suhteellisen isokokoinen ja toivottavasti maukas. Tosin pian mustahiuksinen mies kyseli, että olinko ihan yksikseni matkalla vai oliko minulla ihan seuraakin. Niin, no tällä kertaa olin kyllä yksin, koska Watari päätti jättää jostain syystä matkan välistä. En ole kyllä varma, miksi, mutta itse kuitenkin tarvitsin hieman lomaa, vaikka tokihan kykenin tekemään töitä täältäkin käsin, koska olihan kannettava tietokone tietenkin mukana. "Yksin... Entä te sitten? Oletteko vaan kaksin, vai kuuluuko seuraan vielä muitakin?" kyselin takaisin, koska... kai se oli kohteliasta? Tai, jos tässä yritettiin nyt kovin pitää jotain juttua yllä, niin ehkä senkin takia? Mutta sitten sitä kakkua, jota tietenkin syötiin kakkuhaarukalla, jota sitäkin pidin pihtiotteessa eli etusormen ja peukalon välissä roikottaen.

Vastaa tähän
 1  2  3  4  5  Viimeinen >>

Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

©2018 Mahti roolipelit - suntuubi.com